Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι;

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα, φρέσκα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Οι δυο τους είχαν αποκτήσει το δικό τους κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημοσίευαν αρκετά συχνά στα social media διάφορες στιγμές από την κοινή καθημερινότητά τους αλλά και από τις διακοπές τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη

στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια σχέσης και πλέον δεν είναι μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη συνεχίζουν να ακολουθούν κανονικά ο ένας τον άλλον στα social media και δεν έχουν σβήσει ακόμα τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αναφέρει το ρεπορτάζ: 

«Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής», είχε εξομολογηθεί η Γαία Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Down Town, τονίζοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο με τον Fedez να συναντά τα παιδιά του μετά το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα