Άννα Βίσση: Έγινε υπάλληλος σε παγωτατζίδικο στην Κέρκυρα – «Όσο έχω… χωνί»

Μετά τις διακοπές στις Κυκλάδες η Άννα Βίσση ταξίδεψε μαζί με την παρέα της στην Κέρκυρα! Η γνωστή τραγουδίστρια απόλαυσε τις βόλτες και τις εξόδου της στο δημοφιλές νησί των Επτανήσων και φυσικά δεν έλειψαν οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η Άννα Βίσση επισκέφτηκε ένα μαγαζί με παγωτά προκειμένου να απολαύσει τις αγαπημένες της γεύσεις, ωστόσο από πελάτης έγινε… υπάλληλος, εξυπηρετώντας έναν τουρίστα που μπήκε στο μαγαζί

για να πάρει το παγωτό του.

Η τραγουδίστρια προσποιήθηκε ότι είναι υπάλληλος στο κατάστημα και πήρε παραγγελία από τον πελάτη, ενώ του εξήγησε και τις γεύσεις που ζήτησε να μάθει τι είναι. «Θα κάνετε την παραγγελία σας μαζί μου, αλλά είμαι καινούργια εδώ, παρακαλώ περιμένετε», ανέφερε η Άννα Βίσση, με τον τουρίστα, ωστόσο, να καταλαβαίνει πως αυτή δεν είναι η κανονική δουλειά της.

Όταν εκείνος αποφάσισε ποιες γεύσεις θέλει, η τραγουδίστρια ανέλαβε δράση και δε δίστασε, μάλιστα, να τραγουδήσει και «όσο έχω… χωνί», κάνοντας μια παραλλαγή στο τραγούδι «όσο έχω φωνή». Η ίδια αποκάλυψε την ταυτότητά της, ενώ του κέρασε το παγωτό, αφού της επέτρεψε να δημοσιεύσει το βίντεο στο Tik Tok.

@annavissiofficial

Όσο έχω… χωνί!!! @lorettoCorfu #annavissiofficial #tiktok #fypシ

♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην Επίδαυρο – Φωτογραφία

 Αγοραστή Αρβανίτη: Εγκλωβίστηκε στην Εθνική Οδό – «Ήταν αδιανόητο, απίστευτη ταλαιπωρία»

 Φιλαρέτη Κομνηνού: Ανυπομονεί να γίνει γιαγιά! Δημοσίευσε φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα