Αρετή Λις: Η νίκη στο My style rocks, η κόντρα με την Τζένη και τα όνειρά της!

Το My style rocks ολοκληρώθηκε και μεγάλη του νικήτρια αναδείχθηκε η Αρετή Λις.

Καλεσμένη στο “Love It”, η νικήτρια του ριάλιτι μόδας μίλησε για τα συναισθήματά της, όταν ανακοινώθηκε πως εκείνη είναι η νικήτρια, τις δυσκολίες του παιχνιδιού, την κόντρα της με την Τζένη Γεωργιάδου, αλλά και τα όνειρα που κάνει για το μέλλον.

«Είχα μείνει παγωτό. Η καρδιά μου είχε βγει έξω από το σώμα μου και πηγαινοερχόταν στο πλατό. Είναι

ένα παιχνίδι και είναι όλα ανατροπή. Από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται. Είχα την εντύπωση ότι μπορεί να βγει ο Μηνάς. Απλά έλεγα ότι αξίζω να είμαι νικήτρια. Το έλεγα μέσα μου, έκανα 8 μήνες προσπάθεια. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά θέλει καθημερινή προσπάθεια για να είσαι καλός. Με βοήθησε πολύ η μαμά μου, όσο ήμουν στο παιχνίδι”, είπε η Αρετή Λις για τη νίκη της.

«Με ενόχλησε που η Τζένη επέμενε ότι έχω στιλίστα. Λόγω πίεσης χαρακτήρισα τη Τζένη διπρόσωπη», σχολίασε σχετικά με την Τζένη Γεωργιάδου.

«Το όνειρο μου είναι να ασχοληθώ με τα ρούχα και με τη μόδα. Τώρα κάνω κάτι projects με τη μετεπώληση κάποιων δικών μου ρούχων. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει καλό styling και χωρίς ακριβά ρούχα. Είναι και θέμα προσωπικότητας το style», είπε ακόμα η Αρετή Λις.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη

Το Πρω1νό: Όσα είπε η Δωροθέα Μερκούρη για τον χωρισμό της και τις δύο της κόρες

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Είναι κακό να αφήνουμε αιχμές”

Keywords
Τυχαία Θέματα