Αθηναΐς Νέγκα κατά Σερβετάλη-Λαζόπουλου: «Θα έπαιζαν για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;»

Σάλος δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», λόγω των μέτρων που εξέδωσε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους.

Ο ηθοποιός, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή του από την παράσταση, έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την απόφασή του.

Ο Άρης Σερβετάλης εξακολουθεί να υποστηρίζει τη θέση του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως οι ιθύνοντες

ήταν ενημερωμένοι για τις προθέσεις του, αν και εφόσον γινόταν υποχρεωτική η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης αλλά και ότι είναι ευθύνη της παραγωγής να αποζημιώσει τους συντελεστές.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή του!

Ωστόσο, στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη τάχθηκε με δηλώσεις του και ο Λάκης Λαζόπουλος, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η Αθηναϊς Νέγκα.

Συγκεκριμένα, Αθηναϊς Νέγκα έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά για Σερβετάλη-Λαζόπουλο: «Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;».

Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο ;

— Athinais Nega (@athinaisnega) November 24, 2021

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίζει τα δίδυμα και μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν

Βίκυ Καγιά: Full time μαμά η παρουσιάστρια! Χέρι – χέρι με την κόρη της στη Γλυφάδα

GNTM: Πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα