Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Μου έστελναν ότι τον ξεπλένω –Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν»

Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε επειδή υποστήριξε δημόσια τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του.
Έχουν περάσει πέντε μήνες από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία που αφορά στα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Μετά την προβολή των όσων είπε η ηθοποιός, η Δανάη Μπάρκα έκανε το δικό της σχόλιο επί του θέματος και αναφέρθηκε κι εκείνη με τη σειρά της στον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο

γενικά έχει πάρα πολύ καλή σχέση.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega

«Όταν βγήκε στην επιφάνεια όλο αυτό με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ρωτήθηκε η ίδια τι πιστεύει, τι θεωρεί και η γυναίκα με αυτή την αγνή – φαίνεται στα μάτια της – καλοσύνη και καρδιά είπε ότι δεν γίνεται να έχει συμβεί. Το τι σχόλια είδα στα social media κάτω από αυτό το θέμα όχι απλά με σόκαρε, ήθελα να το πω δημόσια και έλεγα μη μπλέξεις.

Και μένα τότε που είπαμε το θέμα εδώ και δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε, για αυτό και απλά το αναφέραμε, πάλι θυμάστε ότι σοκαρισμένη εγώ σας έστελνα τι μου έγραφαν με πολύ χυδαίο τρόπο “Ντροπή σου που τον ξεπλένεις”. Δεν είμαι δικαστής για να βγάλω κάτι.

Όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν εσάς σας πουν “η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο”. Τι θα κάνετε; Θα γράψετε αμέσως δημόσια “Ντροπή, να κλειστεί στη φυλακή”. Αν έρθει κάποιος και σας πει “ήσασταν μαζί χθες;” και πείτε ναι, άρα αυτή είναι η μαρτυρία σας. Είναι λογικό ο καθένας μας, έχοντας γνωρίσει κάποιον να καταθέτει την αλήθεια του.

Αν κάποιος με ρωτήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πάρα πολλές στιγμές, πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδειχτεί κάτι, το οποίο εγώ δεν το γνώριζα, δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω, δεν θα απογοητευτώ», τόνισε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για τους ρόλους τους –Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Λένα Δροσάκη: «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Χρήστος Χολίδης για την προσωπική του ζωή: «Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα