Δες τα πιο ωραία καλοκαιρινά Looks που μπορούν να φορεθούν στην πόλη αλλά και στις διακοπές στο νησί!

Κάθε καλοκαίρι η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη επειδή πάμε διακοπές, βγαίνουμε περισσότερες βόλτες και απολαμβάνουμε περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο μας στην πόλη. Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό πράγμα για μια γυναίκα από το να επιλέγει την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα! Ωστόσο επειδή η πολύωρη αναζήτηση μπορεί πολλές φορές να γίνει κουραστική σου ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδέες και προτάσεις για να ντυθείς με αξεπέραστο στιλ στην πόλη αλλά και στις διακοπές στο νησί.

Ας δούμε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας looks!

Αν

θέλεις και εσύ να επιλέξεις ένα outfit άξιο φωτογράφησης θα σου προτείναμε να τσεκάρεις την καλοκαιρινή κολεξιόν των DOCA. Οι ολόσωμες φόρμες της φετινής σεζόν μας έχουν εντυπωσιάσει και μπορείς να τις συνδυάσεις τέλεια με φλατ αλλά και flatform sandals.

Το καλοκαίρι ενδείκνυται για ατέλειωτες βόλτες στην πόλη ή το νησί με την καλύτερή σου φίλη οι οποίες ξεκινάνε με ψώνια και καφέ και μπορούν να καταλήξουν σε clubbing μέχρι τα ξημερώματα. Φόρεσε ένα smock dress που είναι η τελευταία τάση της μόδας ώστε να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο!

Έχεις ραντεβού και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ένα μίνι φλοράλ φόρεμα σαν αυτό των DOCA είναι η ιδανική επιλογή. Φόρεσέ το με φλατ παπούτσια για να είσαι πιο άνετη ή με πλατφόρμες. Όλα τα ρούχα των DOCA είναι ευκολοφόρετα και μπορείς να τα ταιριάξεις με πολλές περιστάσεις. Ένα φλοράλ φόρεμα σαν αυτό της φωτογραφίας φοριέται άνετα σε ένα ραντεβού, σε μια βόλτα στην πόλη αλλά και στη δουλειά αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια και την τσάντα σου.

Έχουμε λατρέψει την πράσινο ριγέ φούστα που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία και θα βρεις στα DOCA. Ένα ζευγάρι χαμηλά γοβάκια είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσεις το look. Τόλμησε αυτό το casual outfit στις απογευματινές σου βόλτες στο νησί  ή την πόλη.

Η μόδα στην παραλία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που νιώθουμε απερίγραπτη χαρά! Στα DOCA βρήκαμε το πιο ωραίο καφτάνι-φόρεμα που μπορείς να συνδυάσεις με τα πιο άνετα σανδάλια.

Ένα κοντό μαύρο σορτς είναι basic κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Θα το φορέσεις ξανά και ξανά στις νυχτερινές σου εξόδους και δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου όλο το καλοκαίρι.

Στα DOCA βρήκαμε επίσης το τέλειο μπεζ σορτς και φανταστικά mules που θα σε συντροφεύσουν σε πολλές περιστάσεις.

Για τα καλοκαιρινά parties στην πόλη ή στις διακοπές τόλμησε έντονες αποχρώσεις. Επίλεξε tops σε bold χρώματα και ταίριαξέ τα με άνετα λινά σορτς!

Όταν ψωνίζουμε ή όταν ταξιδεύουμε θέλουμε πάνω από όλα να είμαστε άνετες. Οι ολόσωμες φόρμες των DOCA είναι ιδανική επιλογή και σου τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Δες τσάντες και παπούτσια DOCA για να συνδυάσεις τα ρούχα σου!

Βρες όλα τα παραπάνω ρούχα αλλά και όλες τις τσάντες και τα παπούτσια στα καταστήματα αλλά και στο e-shop της DOCA εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα