Δέστε μια κορδέλα φιόγκo στα μαλλιά σας, όπως οι celebrities!

Οι φιόγκοι και οι κορδέλες στα μαλλιά είναι μεγάλο trend. Το είδατε παντού. Από τα Oscars και τις πρεμιέρες και από τις εβδομάδες μόδας μέχρι τα Grammy. Οι hairstylists τα λάτρεψαν τα συγκεκριμένα αξεσουάρ και στόλισαν τα μαλλιά των celebrities χαρίζοντας πότε μια chic και πότε μια ρομαντική νότα.

Η Kate Middleton ήταν από τις πρώτες που το υιοθέτησαν και συζητήθηκε πολύ αφού απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να είναι αναγκασμένη να ακολουθεί το πρωτόκολλο του παλατιού αλλά όταν μπορεί τιμά και

τις τάσεις της σεζόν.

Όσο αφορά τις stars φόρεσαν φιόγκους στις αλογοουρές, στα half up αλλά και τους κότσους δείχνοντας σε όλες σας ότι μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά τους όποιο κι αν είναι το χτένισμα.

Ας δούμε τους ωραιότερους τρόπους γιατί ένα είναι το σίγουρο: Μέσα στις επόμενες μέρες θα φορέσετε φιόγκο στα μαλλιά.

Lucy Hale: Δείχνει υπέροχος ο βελούδινος φιόγκος στον κότσο της. Τον αναβαθμίζει και προσφέρει μια πινελιά πολυτέλειας.

Lucy Boynton: Το νέο beauty icon της καρδιάς μας. Μια απλή μαύρη, βελούδινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο στόλισε με έναν τέλειο τρόπο το χαλαρό της half-up do.

Emily Ratajkovski: Ο μικρός φιόγκος σε κόκκινο της Βουργουνδίας ήταν ασορτί με το φόρεμα της και το Βικτωριανό look της ήταν ότι ωραιότερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Lauren Conrad: Ένας υπέροχος βελούδινος φιόγκος με πέρλες που κολακεύει όσο τίποτα άλλο τα ξανθά της μαλλιά.

Margot Robbie: Θυμίζει πριγκίπισσα παραμυθιού με την βελούδινη κορδέλα να στερεώνεται στον κότσο της. Παράλληλα έχει και μια punk-rock νότα.

Emma Stone: Απλός και υπέροχος ο φιόγκος της είναι δεμένος γύρω από την casual αλογοουρά της.

Millie Bobby Brown: Από τα πιο χαριτωμένα looks που είδαμε. Κοριτσίστικο, παιχνιδιάρικο και χαριτωμένο. Η Brown έπιασε τα μαλλιά της σε twin buns και τους στόλισε με δύο μαύρους φιόγκους. Πιο girlie δεν γίνεται. Αν θέλετε ένα εφηβικό look είναι ότι καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη:

Gigi Hadid: Τα make up looks της που θα αντιγράψετε την Ανάσταση

H παλέτα σκιών που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας το φετινό Πάσχα

Keywords
Τυχαία Θέματα