Έλενα Χριστοπούλου: «Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα…»

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης στο «Πρωινό μας» , φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Δύο στη μία» και έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

Μέσα σ’ όλα, η booker-manager μοντέλων μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, την προσωπική της ζωή και το κομμάτι της μητρότητας.

H Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε την καρδιά και μίλησε για όλα στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Για ένα τρίμηνο ήμουν σαν χαμένη στην εκπομπή, αν και δεν φαίνεται αυτό γιατί κάνω προπόνηση

να έχω το ύφος ότι… το έχω για να μην καταλαβαίνει κανένας την ανασφάλεια ή το τρακ μου! Είμαι άνθρωπος και όταν δεν το έχεις ξανακάνει, είναι αυτό το “πρωτάκ”». Και έλεγα “Παναγία μου, τώρα τι να πω;”, “μην πω κάτι και παρεξηγηθώ ή με βρίσουν” και συνέβη και αυτό. Συνέβησαν πάρα πολύ περίεργα πράγματα και πάρα πολύ καλά. Γιατί όταν είσαι χείμαρρος και μιλάς και δεν σκέφτεσαι πολύ τι λες, σαν να είσαι σε έναν καναπέ και μιλάς χωρίς να μπορείς να κάνεις και μοντάζ, δεν είμαι και ρομπότ. Άνθρωπος είμαι κανονικός οπότε φοβήθηκα πάρα πολύ κάποιες στιγμές αλλά ανταπεξήλθα», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Δεν υπάρχουν επίσημα και ανεπίσημα πράγματα, υπάρχει μόνο ένα συναίσθημα που πάει και έρχεται. Τώρα κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να παντρευτούν, ας παντρευτούν, ας το ζήσουν και εύχομαι σε όλους να βρουν το “για πάντα” τους. Για μένα το “για πάντα” είναι σε άλλα πράγματα πια».

Σε άλλο σημείο, η Έλενα Χριστοπούλου παραδέχτηκε «Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι με την καριέρα μου. Όταν πια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως θα ασχοληθώ με την καριέρα και την δουλειά μου. Ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δουλειά μου. Πολλές φορές έχει περάσει η υιοθεσία από το μυαλό μου αλλά, επειδή έχω τόσους ανθρώπους καθημερινά στη ζωή μου, δεν νιώθω κενά γιατί έχω ανθρώπους που τους έχω σαν παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Θα μπορούσα να πω πολλά…» -Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Ρόδος: Πρόστιμα στο beach bar όπου ο σερβιτόρος έφερνε τις παραγγελίες σχεδόν κολυμπώντας

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα για να δώσουν στον γιο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα