Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της –Η ανακοίνωσή της

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι που τους έχει κλέψει ήδη την καρδιά!

Όπως είναι λογικό, από τότε που ήρθε στη ζωή ο μικρός τους πρίγκιπας, οι ρυθμοί στην καθημερινότητά τους άλλαξαν εντελώς, αφού όλα περιστρέφονται γύρω από τον καρπό του έρωτά τους. Για τον λόγο αυτό, η Ελένη Φουρέιρα απέχει από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις τους τελευταίους μήνες, με το κοινό της να ζητά απεγνωσμένα να επιστρέψει

πίσω στα μουσικά δρώμενα.

Απ’ ότι φαίνεται, λοιπόν, η ίδια άκουσε τους θαυμαστές της και θα τους κάνει το χατίρι. 

Μπορεί η εκρκτική pop star να διανύει τους πρώτους μήνες μετά την εγκυμοσύνη, ωστόσο γνωστοποίησε μέσα από τα social media της ότι σύντομα επιστρέφει με μια μεγάλη περιοδεία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε έαν βίντεο – preview στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έκανε γνωστό πως το καλοκαίρι του 2023 θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία, η οποία θα φέρει το όνομα «Eleni Foureira Reborn Tour».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)


«Ανυπομονώ», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στην λεζάντα της σχετικής της ανάρτησης, η οποία ανυπομονεί να επιστρέψει στην μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Η εντυπωσιακή είσοδος της Φαίης στο δεύτερο live -Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Νίκος Κοκλώνης στο J2US: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της για την απώλεια του πατριού της -«Δεν ήμουν προετοιμασμένη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα