Εσύ έφτιαξες τα νύχια σου για τις γιορτές; Ανακάλυψα το τέλειο spot ομορφιάς στα Βόρεια Προάστια! Προλαβαίνεις…

Το “pampering” και η αγάπη στον εαυτό μας με μικροαπολαύσεις είναι βασικά συστατικά για να γίνει η μέρα μας ομορφότερη και να ξεκινήσει με χαμόγελο!

Έτσι για τις περισσότερες γυναίκες η επίσκεψη σε έναν χώρο ομορφιάς δεν είναι ένα τυπικό και αναγκαίο ραντεβού απλά για να διαλέξουν χρώμα στα νύχια ή να κάνουν μια περιποίηση φρυδιών. Είναι πολλά παραπάνω… Είναι το ραντεβού εκείνο που θα σε ανανεώvει,το δικό σου “happy time” που θα σε κάνει να ξεχαστείς.

Ξέρω και από τον εαυτό μου πως περιμένω πως και πως να πάω για μανικιούρ ή για ένα μασάζ, το βλέπω σαν ένα είδος “ψυχοθεραπείας”.

Ως

κορίτσι των Βορείων Προαστίων ανακάλυψα πρόσφατα έναν πανέμορφο χώρο με μοντέρνα pop αισθητική που με το που μπεις σου φτιάχνει τη διάθεση. Χρώμα παντού, ζεστή ατμόσφαιρα, χαμόγελα και θετική ενέργεια χαρακτηρίζουν το “Ditas Beauty Services” που δεν είναι τυχαίο που έχει ως moto το “Make everyday beautiful”.

Kάνε όμορφη την κάθε στιγμή λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο χώρο αισθητικής στα Βριλήσσια που αξίζει να επισκεφτείς. Πέρα από τις φανταστικές και άψογες υπηρεσίες που είναι πάντα updated, η πάντα γλυκιά και ευδιάθετη Αφροδίτη, που είναι και η ιδιοκτήτρια, είναι πάντα εκεί για να σε φροντίσει στα μικρά αλλά τόσο πολύτιμα τελετουργικά ομορφιάς που όλες έχουμε την ανάγκη να απολαύσουμε ειδικά τώρα τις γιορτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ditas_beauty_services (@ditas_beauty_services)

Tο “Ditas Beauty Services” προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης από την κορυφή έως τα νύχια μέσα από πολλές και σύγχρονες υπηρεσίες.

Εκεί μπορείς να φτιάξεις νυχάκια, να απολαύσεις ένα μανικιούρ ή πεντικιούρ, να περιποιηθείς τα φρύδια σου, να κάνεις lash lift, αποτρίχωση ή να αφεθείς στα χέρια των ειδικών για ένα μασάζ ποδιών ή χεριών super αναζωογονητικό. Τι άλλο θέλεις;

Απλά κλείνεις το ραντεβού σου και όλα τα άλλα τα αφήνεις σε αυτούς που ξέρουν να σου φτιάξουν τη μέρα. Για στιγμές ευεξίας και cocooning o συγκεκριμένος χώρος είναι ένα δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου asap!

Το έμπειρο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγεις ευχαριστημένη.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε άπειρες επιλογές χρωμάτων, απλό ή ημιμόνιμο mani, gel ή ακρυλικό για μακριά sexy νύχια που είναι τάση αλλά και να κάνεις τα πιο γιορτινά Xmas nails με τα σχέδια που επιθυμείς.

Η nail art στο “Ditas Beauty Services” είναι σε άλλο level, για funky πολύχρωμα νυχάκια ή πιο κλασικά σε όποιο σχήμα επιθυμείς και σου ταιριάζει!

Ωστόσο στον πολυχώρο ομορφιάς υπάρχουν και πιο εξειδικευμένες θεραπείες για τα άκρα,όπως για αδύναμα νύχια,απολέπιση με scrub κ.α.Γιατί η περιποίηση δεν έχει να κάνει μόνο με την αλλαγή χρώματος στα νύχια,η ενυδάτωση τους είναι εξίσου σημαντική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ditas_beauty_services (@ditas_beauty_services)

Eίναι σίγουρα ένα hot spot της περιοχής και ένα must visit place,σημείο συνάντησης και ανθρώπων της showbiz που ίσως έχεις τη χαρά να συναντήσεις σε κάποια επίσκεψή σου.

Στα plus είναι η εύκολη πρόσβαση, η είσοδος για ΑμεΑ, το kids friendly place, το shopping που μπορείς να κάνεις σε trendy αξεσουάρ και φυσικά τα κεράσματα που είναι πάντα στο πλάνο!

Ακόμα να κλείσεις το ραντεβού σου;

Για περισσότερες πληροφορίες just follow τους παρακάτω λογαριασμούς:

Instagram: @ditas_beauty_services 

Τik Tok: @ditas_beauty_services

Ditas Beauty Services,Oμήρου 1 Βριλήσσια

Keywords
Τυχαία Θέματα