Εβελίνα Νικόλιζα: Το παλιό τζιν που μαρτυρά την τεράστια απώλεια κιλών – Φωτογραφία

Η Εβελίνα Νικόλιζα τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια απώλειας κιλών και η διαφορά στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή.

Η γνωστή youtuber και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τις «μάχες» που έχει δώσει ανά περιόδους με τα κιλά της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Ειλικρινής και ήρεμη έχει απαντήσει σε πολλά σχετικά ερωτήματα με την απώλεια βάρους και τη διατροφή που ακολουθεί μέσα από βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο youtube,

βοηθώντας έτσι και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάλογη θέση.

Πρόσφατα, η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία, που μαρτυρά τον μεγάλο αριθμό κιλών που έχει καταφέρει να χάσει. Με αφορμή ένα ξεκαθάρισμα ρούχων η τραγουδίστρια φόρεσε ένα τζιν που έβαζε πριν από κάποιους μήνες και όπως θα δείτε η αλλαγή είναι ριζική.

Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει πέσει πολλά νούμερα στο τζιν της και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και υπερήφανη για τον εαυτό της και όσα κατάφερε.

Όσα έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα στην ανάρτησή της

«Ντικλατέρινγκ ρούχων. Με έχουν βοηθήσει πολλές φορές τέτοιες φωτογραφίες να μην τα παρατήσω όταν είμαι σε φάση που προσπαθώ. You got this», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στη δουλειά – Το βίντεο με την ομάδα του «Πρωινού»

Σάσα Σταμάτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη ρώτησε πότε θα γίνει μαμά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα