Εύη Σαλταφερίδου: «Ούτε ο Ηλίας ούτε εγώ θέλουμε να έχουμε πλέον σχέση»

Η Εύη Σαλταφερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση μετά το «Survivor All Star», αποκάλυψε τι μετάνιωσε και τι θα έκανε διαφορετικά, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω και βρισκόταν ξανά στο reality επιβίωσης.

Όσον αφορά στον πρώην φίλο της, η Εύη Σαλταφερίδου αποκάλυψε πως δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στη συζήτηση που έκαναν μετά το παιχνίδι και έτσι, πλέον, δεν έχουν καμία επαφή.

Η Εύη Σαλταφερίδου για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση

«Οι σχέσεις μου

με τον Ηλία Γκότση δεν είναι… Όλα καλά, ο καθένας συνεχίζει την ζωή του, περάσαμε μια φάση, τα συζητήσαμε, δεν βγάλαμε άκρη και το αφήσαμε εκεί. Δεν κρατάω κάποια κακία σε κανέναν παίκτη, ούτε στον Ηλία Γκότση. Έχω καθαρή την συνείδησή μου και ξέρω τι έγινε μέσα στο παιχνίδι και ο ίδιος ξέρεις.

Πιστεύω είναι πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε παρά από αυτό που έγινε από πλευράς μου τουλάχιστον. Με κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω θέμα, έχω μιλήσει με όλους και είμαστε καλά. Έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι. Ούτε ο Ηλίας ούτε εγώ θέλουμε να έχουμε πλέον σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα από όσα γινόντουσαν, εσείς δεν τα έχετε δει. Γίνεται ένα σπασμένο τηλέφωνο έτσι γιατί ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του και ο κόσμος έχει δίκιο να μην καταλαβαίνει. Το παιχνίδι είναι παιχνίδι, τελείωσε».

Στην ερώτηση για το τι θα άλλαζε, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, η ίδια απάντησε: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα είχα ασχοληθεί με κάποια πράγματα που με ενοχλούσαν γιατί εκεί μέσα με επηρέασαν πράγματα και αυτό παίζει ρόλο στον στόχο. Ίσως να έκανα λίγο στόχο πριν μπω στο παιχνίδι.

Σαφώς και θα πήγαινα ξανά, γιατί ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία. Δεν έχω σκοπό να ξαναπάω. Πληρωθήκαμε πολύ καλά. Δεν θα εμπιστευόμουν τόσο πολύ ανθρώπους που στο τέλος δεν είχαν την ανάλογη συμπεριφορά απέναντί μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκλεισε! Αναλαμβάνει το «Shopping Star»

 Χάρης Βαρθακούρης: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της

 Χριστίνα Μπόμπα: Η έξοδος με παίκτη του «Survivor All Star» – «Μας έλειψες»

Keywords
Τυχαία Θέματα