Έξαλλος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με Χατζίδου – Παύλου: «Ήταν φίλοι μου, δεν με σεβάστηκαν»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» και ξέσπασε κατά της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τη διαρροή του προσκλητηρίου του γιου του και την αποκάλυψη του ονόματός του.

Το μοντέλο και παρουσιαστής δε μάσησε τα λόγια του και μίλησε με ειλικρίνεια, κατακεραυνώνοντας την πρωινή εκπομπή του STAR. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

τόνισε πως είχε επικοινωνήσει με κάθε καλεσμένο, εξηγώντας πως δεν επιθυμεί να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα και το προσκλητήριο της βάπτισης, γεγονός που δεν έγινε σεβαστό.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεσπά κατά της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο. Είναι πολύ άκομψο αυτό γενικότερα. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πολύ άσχημα, γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάνε και να δείχνουνε το παιδί μου, επειδή δεν είναι η επιλογή του. Τους παρακάλεσα να μην βγάλουν κάτι προς τα έξω και κρύβονται στα λόγια “κάναμε ένα ωραίο βίντεο και σας ευχηθήκαμε να σας ζήσει το παιδί…”.

Αυτά, τα λόγια του κ@@@, όπως τα λέω, είναι για μένα ό,τι χειρότερο γιατί όλοι αυτοί που κουνάνε τα δάχτυλο και ηθικολογούν, ενώ οι ίδιοι κάνουν τα χειρότερα. Τους έχω βαρεθεί όλους αυτούς γιατί τους βλέπω και τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους και με το που κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Αυτό που με ενόχλησε πάρα πολύ είναι ότι ο Ετεοκλής και η Έλενα – πως τη λένε- έβγαλαν το προσκλητήριο κανονικά, τα είπαν όλα, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες και τους είχα πει πόσο με είχε ενοχλήσει το γεγονός ότι κάποιος είπε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Με πείραξε διπλά γιατί ήταν φίλοι μου και γιατί το συνέχισαν.

Θα μπορούσαν να με ρωτήσουν, να μου πουν ότι έχουν θέμα το προσκλητήριο και να με ρωτήσουν αν έχω θέμα. Μου απάντησαν ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν περισσότερο. Και να πάρεις; Ξέρεις τι γίνεται; Εσύ προσβάλλεις την οικογένειά μου κι εγώ τι θα κερδίσω; Να κάνω μήνυση; Και; Αυτόν τον σεβασμό που θέλουν, δεν τον δείχνουν ούτε οι ίδιοι.

Έβγαλαν το προσκλητήριο του γιου μου και αυτό δε γυρνάει πίσω. Μου χάλασε πολύ τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν έναν ότι δεν θέλω να μιλάνε για το παιδί μου. Είχα μιλήσει σε όλους τους υποτιθέμενους φίλους – συνεργάτες μου», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Μια γυναίκα έρχεται στο χωριό με άγνωστους σκοπούς

Ντάνη Γιαννακοπούλου για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, μόλις τον είδα είπα “κάτι συμβαίνει εδώ”»

Πέμη Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Keywords
Τυχαία Θέματα