Γιώργος Τσαλίκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές»

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς τρεις γυναίκες μέχρι στιγμής τον έχουν καταγγείλει για προσβλητική συμπεριφορά.

Η γυναίκα που έκανε την αρχή και εξομολογήθηκε δημόσια τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, υποστήριξε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενου γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο από προσωπικές στιγμές τους χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η εν λόγω

είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας θυελλώδεις αντιδράσεις.

Άμεση ήταν και η αντίδραση των συντελεστών του Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, θέλησε να πάρει θέση στο σοβαρό θέμα και να εκφράσει την άποψή του μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ο τραγουδιστής έγραψε:

«Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν και αυτόν εκεί έξω, μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο. Μέχρι να γίνει απόλυτο βίωμα σε όλους ότι δεν φοβόμαστε πια, μιλάμε! Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές ούτως ώστε όλο αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε ψυχανώμαλο, ανώριμο, απάνθρωπο, κακοποιητή».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM – Τελικός: «Έλιωσαν» οι τρεις φιναλίστ με την έκπληξη της παραγωγής

 Δέσποινα Βανδή – Μάρια Μπακοδήμου: Θεατρική βραδιά χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη στην παρέα τους

 Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα