Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πήραν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για το γάμο τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζονται να βιώσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, καθώς θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στις 16 Ιουνίου, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους καλεσμένους. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Πρω1νό, αν έχει αγωνία, αλλά και πώς θα είναι το νυφικό της: “Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι

την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος! Με το Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 05 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione”.

Όσο για την τελετή, τόνισε πως θα είναι λιτή: “Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Το πρωί της Δευτέρας (03/06) η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ώστε να πάρουν την ευλογία του για το γάμο τους.

Την αποκάλυψη την έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμο και μας έδωσε την ευλογία του για το γάμο μας. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση!” έγραψε στη λεζάντα και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Jun 3, 2019 at 4:05am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η Μελίνα Μακρή στέλνει μήνυμα για την κακοποίηση των γυναικών μέσω του νέου της τραγουδιού!

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η απάντησή της στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα