Ηλίας Ψινάκης για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Ο Λάτσιος μου είπε ότι θα με απολύσει αν τον βοηθήσω. Το έκανα και με απέλυσε»

Ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φλωρινιώτη με τον δικό του τρόπο, υπενθυμίζοντας στους διαδικτυακούς φίλους του μια ιστορία από τα παλιά.

Ο γνωστός μάνατζερ εξομολογήθηκε πως πάντοτε θαύμαζε τον τραγουδιστή και τον παρακολουθούσε στα βήματά του και γι’ αυτό, όταν του ζήτησε να τον βοηθήσει να ανανεώσει το στιλ του στο πλαίσιο της εκπομπής που παρουσίαζε, η απάντησή του ήταν θετική.

Τότε, ο Ηλίας Ψινάκης

βρισκόταν στο «FAB 5» μαζί με μια ομάδα ανθρώπων και βοηθούσαν απλούς πολίτες να αλλάξουν το στιλ και τη ζωή τους. Όταν, λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης είπε στον Γιάννη Λάτσιο ότι θέλει να βοηθήσει τον Γιάννη Φλωρινιώτη, εκείνος αρνήθηκε, μιας και το concept της εκπομπής ήθελε να συμμετέχουν μόνο πρόσωπα άγνωστα στο κοινό.

Η Ηλίας Ψινάκης επέμεινε στην άποψή του και βοήθησε τον Γιάννη Φλωρινιώτη, με τον Γιάννη Λάτσιο να αντιδρά και να τον απολύει, όπως ακριβώς του είχε αναφέρει εξ’ αρχής. Ο τραγουδιστής είχε συγκινηθεί πολύ από την κίνηση του Ηλία Ψινάκη και τον είχε ευχαριστήσει δημόσια, μιλώντας τότε στο δελτίο ειδήσεων του Star,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis)

Η συγκινητική ανάρτηση του Ηλιά Ψινάκη για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Τον Γιάννη Φλωρινιώτη τον γνώρισα από τον Μάνο Χατζιδάκι πριν πάρα πολλά χρόνια. Τον συμπαθάθησα πάρα πολύ και τον έβλεπα σε όλα τα μέρη που τραγουδούσε. Όταν κάναμε μία εκπομπή στον Ant1 που λεγόταν FAB5 το 2012 μου ζήτησε την βοήθεια μου να του αλλάξουμε το στυλ του.

Βεβαίως δέχτηκα αμέσως. Ο Λάτσιος μου είπε ότι αν το κάνω θα με απολύσει. Εγώ βεβαίως το έκανα και αυτός βεβαίως με απέλυσε. Ευτυχώς δηλαδή γιατί το σόου αυτό δεν ήταν καθόλου της αισθητικής μου. Καλό ταξίδι Γιάννη μου! Να μου φιλήσεις το Μάνο και να του παίξεις το βίντεοκλιπ που γυρίσαμε… θα γελάσει πάρα πολύ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Γαρμπή: Αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη και συγκινεί – «Ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα»

 Ελένη Βιτάλη: «Δεν άντεξα πάνω από 10 μέρες δίπλα στον Στράτο Διονυσίου»

 Ιωάννα Τούνη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία χωρίς ρούχα από την εγκυμοσύνη και το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Keywords
Τυχαία Θέματα