Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου της -Βίντεο

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου άλλαξε ριζικά από τότε που έγιναν γονείς! Η influencer και ο παρουσιαστής απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με τον γιο τους και δεν χορταίνουν τις αγκαλιές και τα παιχνίδια μαζί του.

Μάλιστα, οι δυο τους συνεχώς δημοσιεύουν στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τον μικρό «Νουνίτο», όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον μπέμπη τους από τότε που γεννήθηκε.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τη βάφτιση του γιου
της

Χτες (1/8), η  influencer και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε ραντεβού με τον καλό της φίλο και διακοσμητή Στέφανο Μεντενζή, προκειμένου να συζητήσει μαζί του τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη βάφτιση του μικρού πρίγκιπά της.

Βέβαια, η Ιωάννα Τούνη δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για το πότε ή το πού θα τελεστεί το μυστήριο.

«Έχω ραντεβού με τον Στέφανο για να ετοιμάσουμε τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση του “Νούνι”. Μπαλόνια, στολισμούς κ.λπ» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι νονοί του μωρού θα είναι η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας.

Το επικρατέστερο όνομα για τον γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» πως το όνομα «Πάρης» είναι το επικρατέστερο για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το «Πάρης» δεν είναι το όνομα κανενός από την οικογένεια, αλλά άρεσε πολύ στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

MEΛΙSSES: Μία μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο για το «Μαζί για το Παιδί»

Ελένη Γερασιμίδου: «Πολύ θα ήθελα να είχαμε χωρίσει κάποια στιγμή με τον σύζυγό μου»

Παγιδευμένοι: Ο νέος ηθοποιός που μπαίνει στον δεύτερο κύκλο της σειράς -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα