Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της το πρωί της Πέμπτης 8/9 μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για το μωρό που έρχεται.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επέλεξαν να κρατήσουν μυστική την είδηση της εγκυμοσύνης από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να είναι σίγουροι για την υγεία

του μωρού τους. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με τη φουσκωμένη κοιλιά της, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της με όλο τον κόσμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόβαλε στην εκπομπή της το συγκεκριμένο θέμα και έστειλε τις ευχές της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Πόσο συγκινητικό κείμενο… Επίσης, ποτέ δεν γνωρίζουμε τη διαδικασία. Μπορεί να είναι μια νέα γυναίκα αλλά δεν γνωρίζουμε πόσες προσπάθειες μπορεί να κάνει μια γυναίκα.

Μπορεί να είναι εύκολο ή δύσκολο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία και σας μιλάει μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και δεν το έχει καταφέρει. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που έγραψε. Συγκινήθηκα! Με το καλό! Γερό και καλότυχο! Με έναν πόνο», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Μάστορας: Η αντίδρασή του on camera, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

 Πάνος Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τον γιο του – «Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι το παιδί σου»

Δανάη Μπάρκα: Το on air τηλεφώνημα στη Φαίη και ο επικός διάλογος!

Keywords
Τυχαία Θέματα