Κωστής Μαραβέγιας: Όσα έγιναν στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη μέσα από τα μάτια του – Οι δέκα φωτογραφίες

Ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη, μιας και είναι επιστήθιος φίλος του, ενώ για χρόνια υπήρξαν συνεργάτες. Ο τραγουδιστής έφτασε στην Αίγινα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, και γιόρτασαν μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους την αγάπη του ζευγαριού.

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη πραγματοποιήθηκε

στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι εξής πέντε: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρη Λιόση, Αντώνη Βουράκη, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου, ενώ οι καλεσμένοι που βρέθηκαν εκεί αυτή την σημαντική για τη σχέση τους ξεπερνούσαν τους 500.

Μετά το μυστήριο πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στο Κτήμα Σαλιαρέλη, ενώ σήμερα το ζευγάρι οργάνωσε ένα after wedding party σε γνωστό beach bar τις περιοχής.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει μεγάλη αγάπη για τη φωτογραφία και έτσι δεν θα μπορούσε να μην πάρει μαζί του στον γάμο τη μηχανή του προκειμένου να απαθανατίσει τις καλύτερες στιγμές. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει τη δική του ματιά και αισθητική για ό,τι συμβαίνει, όπως φαίνεται μέσα από τις λήψεις του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας λατρεύει τα αυθόρμητα στιγμιότυπα και τα «κλικ» σε αναπάντεχες στιγμές. Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου και μοιράστηκε τις σκέψεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

«Και η μηχανή μου πάντα μαζί μου. Στην Κοπεγχάγη ευρέθη, στην Αίγινα γιορτάζει. Τριήμερο φεστιβάλ αγάπης και φιλίας. Σχέσεις ζωής που να μην σβήσουν ποτέ. Φως παντοτινό. Να μας ζήσουν!», έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού του στην Αλόννησο

 Γιώργος Καραμίχος: Η εξομολόγηση για τον καρκίνο -«Οι ώρες στην εντατική ήταν πολύ αποκαλυπτική περίοδος»

 Νία Βαρντάλος: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα