Λούκας Γιώρκας: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη συμμετοχή του στη Eurovision 2011 -«Με άλλο τραγούδι ήταν να πάω»

Ο Λούκας Γιώργας συμμετείχε το 2011 στον μουσικό θεσμό της Eurovision μαζί με τον Stereo Mike, με το κομμάτι «Watch My Dance».

Το τραγούδι σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Ελεάνας Βραχάλη, μάγεψε τους Ευρωπαίους και κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση.

Ο Λούκας Γιώργκας, βρέθηκε σήμερα 9/5 στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και έκανε μερικές αποκαλύψεις σε σχέση με τη συμμετοχή

του αυτή στον μουσικό διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως αρχικά ήταν να πάει με άλλο τραγούδι και πως το «Watch My Dance» γράφτηκε περίπου 2 μέρες πριν το καταθέσουν στην ΕΡΤ. Παράλληλα, ανέφερε ότι το ραπ κομμάτι του Stereo Mike, το ηχογράφησε αρχικά εκείνος.

«Το τραγούδι αυτό γράφτηκε 42 ώρες πριν την κατάθεσή του στην επιτροπή, με άλλο θα πήγαινα. Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν ένα ποπ τραγούδι με μισό ελληνικό και μισό ξένο στίχο. Ήταν άλλο πράγμα. Θα ήταν όλα άλλα! Υπάρχει σαν ντέμο!

Το “Watch my dance” όταν το καταθέσαμε, δεν υπήρχε ο Stereo Mike, το ραπ το έκανα εγώ στο ντέμο που στείλαμε στην ΕΡΤ. Η ηχογράφηση του τραγουδιού για να πάρει η έγκριση ήταν όλη δική μου. Γέλια που θα έριξαν στην ΕΡΤ ακούγοντας εμένα να ραπάρω», αποκάλυψε ο Λούκας Γιώρκας.

Διαβάστε ακόμα:

Λένα Δροσάκη: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους τον γνώρισα»

Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»

Keywords
Τυχαία Θέματα