Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Άννα Ζηρδέλη με αφορμή τη συμμετοχή του στα νέα επεισόδια της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Ο γνωστός ηθοποιός, που επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του, αποκάλυψε τη μεγαλύτερη φοβία του αλλά κι ότι έχει χάνει μπότοξ, ενώ τόνισε πως δεν θα συμμετείχε ποτέ σε reality.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για την απιστία και την προσωπική ζωή του: «Έχω πουλήσει κι εγώ το παραμύθι μου. Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδιά μου ένας γάμος. Είμαι μία χαρά τώρα στην προσωπική μου ζωή, αλλά δεν τα συζητάω. Αν έχεις καεί… Με τις πρώην σχέσεις μου δεν είμαι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αν η Ναταλία Γερμανού μου έλεγε να πάω στην εκπομπή της, δεν θα είχα θέμα, έχει τύχει στο παρελθόν».

Για τον μεγαλύτερο φόβο του και τις αισθητικές παρεμβάσεις: «Είναι φοβία μου, αλλά μου αρέσει κιόλας η μοναξιά. Κάποιες φορές δεν αντέχεται. Κοιτάζω να είμαι πάντα με φίλους μου. Όταν τους έχω ανάγκη και εκείνοι είναι σε δουλειά, περνάω λίγο δύσκολα. Με φοβίζει που μεγαλώνω. Πριν 3-4 χρόνια είχα κάνει μπότοξ, αλλά δεν το έχω ανάγκη. Με έβαλαν με το ζόρι για μια ρυτίδα έκφρασης. Και τα μαλλιά θα έβαφα, αν δεν μου άρεσαν».

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε reality επιβίωσης: «Δεν θα πήγαινα σε reality επιβίωσης, είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Έχω δεχτεί πρόταση αλλά δεν θα πήγαινα όσα κι αν ήταν χρήματα».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη: «Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Τώρα θα πάει εφετείο. Μιλάμε και θα μιλάμε.

Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Δουλεύει ο άνθρωπος και είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε. Εάν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς».

Διαβάστε ακόμα:

 Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

 Κώστας Μηλιωτάκης: «Την ”Παράλληλη Αγάπη” μου τη ζήτησαν επτά τραγουδίστριες»

 Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στο δημοσίευμα για εμπλοκή σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Keywords
Τυχαία Θέματα