Νία Βαρντάλος: «Ατζέντης μου είπε ότι δεν είμαι όμορφη για πρωταγωνίστρια αλλά ούτε εύσωμη για αστείο χαρακτήρα»

Η Νία Βαρντάλος βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 31/5 βρέθηκε στο συνέδριο που διοργάνωσε το Marie Claire.

Η γνωστή ηθοποιός που σε λίγο καιρό θα την δούμε στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν κυρίως στην Κέρκυρα, διηγήθηκε στο εν λόγω event διάφορες άγνωστες

ιστορίες της καριέρας της. Μέσα σε αυτές, αποκάλυψε και την στιγμή που ο ατζέντης της τής είπε πως δεν είναι αρκετά όμορφη για να είναι η πρωταγωνίστρια, αλλά ούτε και εύσωμη για να υποδηθεί αστείους χαρακτήρες.

Όσα είπε η Νία Βαρντάλος στη συνέντευξή της

«Αν κάποιος σου πει ότι κάτι τρέχει με εσένα, το μέσα του έχει πόνο. Κάποτε ένας ατζέντης μου είπε “το πρόβλημα με εσένα είναι ότι δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια, ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς κάποιον αστείο χαρακτήρα”. Μου το είπε και έμεινα. Δεν ήταν αστείο όμως», είπε αρχικά η Νία Βαρντάλος.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να προσπαθείς. Έχω μια μητέρα η οποία μου έλεγε πάντα “γιατί όχι εσύ;”. Αυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας. Έχω μια κόρη στην εφηβεία και της αρέσει η συγγραφή. Έχει κάνει αίτηση για να την δεχτούν σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εγώ της είπα “γιατί όχι εσύ;”. Αφού μπορούν τόσοι άλλοι γιατί να μην μπορείς εσύ; Πρέπει να το λέμε συνέχεια αυτό στους άλλους».Σχετικό στιγμιότυπο με όσα είπε προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 1/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: Η on air συγκίνηση με τη Δέσποινα Μοιραράκη και τα λόγια για τον σύζυγό της

Θεόδωρος Πάγκαλος: Θα αποτεφρωθεί η σορός του

Αλέξης Γεωργούλης: Την άρση της ασυλίας του αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα