Νίκος Μουτσινάς για το «τέλος» από την τηλεόραση: «Μπορεί να γίνει ένα μήνα…μπορεί για πάντα»

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό σε μερικές ημέρες, καθώς το «Καλό Μεσημεράκι» ρίχνει οριστική αυλαία κι έτσι κλείνει ένας μεγάλος επαγγελματικός κύκλος για τον παρουσιαστή.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Σοφίας Αλιμπέρτη για την επιστροφή και το μέλλον της στην τηλεόραση, η ομάδα του «Breakfast@star» μοιράστηκε τις σκέψεις της για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει από την τηλεόραση ενώ πρόβλεψε πόσο θα διαρκέσει αυτή η απουσία.

Μετά την προβολή του βίντεο, λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε επί του θέματος χωρίς

να γίνεται συγκεκριμένος, περνώντας, όμως, παράλληλα, τα δικά του μηνύματα.

«Θέλω να πω πολλά αλλά δεν θα πω τίποτα. Γιατί κάποια πράγματα τα λες τη μια στιγμή και μετά μπορεί να μην τα πιστεύεις αλλά επειδή είμαστε στην τηλεόραση δεν θα πω τίποτα», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ίδιος συνέχισε τον λόγο του, αναφέροντας τι ήταν αυτό που θαύμασε στη Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ άφησε κι ένα υπονοούμενο: «Αυτό που θαύμασα στη Σοφία Αλιμπέρτη είναι ότι ενώ ήταν στο πικ της, θέλησε να φύγει. Κάτι άκουσε μέσα της… Τώρα το πόσος καιρός θα είναι αυτό, έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά. Εμείς που εργαζόμαστε στην τηλεόραση θεωρούμε ότι αυτό είναι και τίποτα άλλο.

Είναι σαν τα άλλα επαγγέλματα να μας λένε “εντάξει, τώρα είναι αλλιώς η τηλεόραση”… Μπούρδα όλα. Οπότε λες, άμα φύγει τώρα η τηλεόραση, εγώ τι θα κάνω. Ενώ η ζωή σου λέει ότι έχεις να κάνεις πολλά ωραία πράγματα. Μπορεί να είναι ένας μήνας, πέντε μήνες, ένας χρόνος, για πάντα… Κάτσε να δούμε πως θα τα φέρει η ζωή…».

Διαβάστε ακόμα:

 Γέννησε η Τζούλια Κόλλια! Η πρώτη φωτογραφία

 Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε ξανά όλοι μαζί»

 Έλενα Παπαρίζου: «Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά δεν με απασχολεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα