Νίκος Μουτσινάς: Ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο της παρεξήγησης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» το πρωί της Παρασκευής 3/2 και μίλησε για όλα! Μετά την εξομολόγηση για τις προσπάθειες να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά και την απόφαση να αναφερθεί δημόσια στη σεξουαλική ταυτότητα του, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το τελευταίο διάστημα οι δύο παρουσιαστές έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει ανάμεσά τους, μετά την αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ο Νίκος Μουτσινάς

δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε, λοιπόν:

«Δεν αντέχω άλλο με τον Γρηγόρη, δεν το πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό. Αποκλείεται! Τον αγαπάω τον γλυκούλη μου. Αν θυμάμαι πια καλά, ο Γρηγόρης μου είχε πει “πάρε με ένα τηλέφωνο σε παρακαλώ να σου δείξω κάτι”. Αυτό.

Οπότε λέω κάτι για ένα concept θέλει να μου δείξει, κάτι που θα κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, που αυτός είναι σε ένα κανάλι κι εγώ σε δύο κανάλια. Ήμασταν αλλού, είμαστε επαγγελματίες, υπάρχουν συμβόλαια. Θα τον πάρω κάποια στιγμή ένα τηλέφωνο πια», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν πέρασα καλά στους “Σταύλους” εξαιτία της κυρίας που έβαζε λόγια στον Αλ. Ρήγα»

 Κάτια Δανδουλάκη: Ο λόγος που δε συμμετέχει στην απεργία των ηθοποιών -«Είναι τρελό, υποτιμά τη νοημοσύνη μου»

 Κακοκαιρία «Μπάραμπαρα»: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για χιόνια και στην Αττική

Keywords
Τυχαία Θέματα