Πάτρα: «Η υπόθεση έχει γίνει πλέον ριάλιτι, ο Μάνος και η Ρούλα βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους για δημοσιότητα»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» εμφανίστηκε σήμερα (16/4) μέσω Skype ο Σπύρος Δημήτριου και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Μάλιστα, με αφορμή την τεράστια έκταση που έχει πάρει ο θάνατος των τριών κοριτσιών, ο γνωστός δικηγόρος θέλησε να πάρει λίγα λεπτά και να εκφράσει την αγανάκτησή του για τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης και οι δυο γονείς χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα.

«Προσωπικά έχω

αγανακτήσει με αυτή την υπόθεση και το πρώτο που θα ήθελα να πω, γιατί οι δυο άνθρωποι αυτοί βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους για δημοσιότητα. Ψάχνουμε συναισθήματα να εκφραστούν που δεν έχουν. Αν ήμουν κοντά τους θα τους έλεγα “φτάνει” για να μην πω το “φτάνει” και σε όλους εμάς που αναπαράγουμε μια υπόθεση που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη…

Παρατηρώ με πολύ μεγάλη μου αγανάκτηση και στεναχώρια… ότι το κακό δεν έχει πάτο. Καταντήσαμε μια συγκλονιστική και κτηνώδη υπόθεση θανάτωσης ενός κοριτσιού και δυο ακόμα υπό διερεύνηση, οι δυο πρωταγωνιστές να την ανάγουν σε άρλεκιν και ριάλιτι… Πρωταγωνιστές είναι τρία κοριτσάκια που δε βρίσκονται στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Άνδρας μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Μαρία Αντωνά: «Έχω απαντήσει σε μήνυμα από το κινητό του Άρη» -Όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους

Κορονοϊός: Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 16/4

Keywords
Τυχαία Θέματα