Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε η πασίγνωστη και βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Kirstie Alley, μετά από σύντομη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή τα παιδιά της, William “True” Stevenson και Lillie Price, μέσα από τους λογαριασμούς της μητέρας τους στα social media.

«”Έφυγε” από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που μόλις πρόσφατα είχε

ανακαλύψει. Ήταν περιτριγυρισμένη από την στενή της οικογένεια και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα ότι η χαρά της ζωής δεν τελειώνει ποτέ. Είμαστε ευγνώμονες στην εκπληκτική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του Moffitt Cancer Center για τη φροντίδα τους», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirstie Alley (@kirstiealley)

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας τον ρόλο της “Rebecca Howe” στην κωμική σειρά του NBC, «Cheers», από το 1987 έως 1993, ρόλος για τον οποίο βραβεύτηκε με Emmy και Χρυσή Σφαίρα το 1991.

Συνέχισε πρωταγωνιστώντας σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικά show, μεταξύ των οποίων τα: «Drop Dead Gorgeous», «Veronica’s Closet», «It Takes Two» και φυσικά τη σειρά ταινιών «Κοίτα ποιος μιλάει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirstie Alley (@kirstiealley)

Η Kirstie Alley απέκτησε δύο παιδιά με τον Parker Stevenson, με τον οποίο έμεινε παντρεμένη από το 1983 έως το 1997. Είχε κάνει άλλον ένα γάμο με τον Bob Alley που διήρκεσε από το 1970 έως το 1977.

Η Kirstie Alley θα έκλεινε τα 72 της τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ίνα Ταράντου: Οι πρώτες δηλώσεις για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Open -Η αποκάλυψη για το συμβόλαιό της

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μαύρο Ρόδο: Η ηγουμένη πιάνει τον Πέτρο στα πράσα – Καταρρακωμένη η Ελισάβετ

Keywords
Τυχαία Θέματα