ΣΟΚ: Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

Την 1 Οκτωβρίου ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον σταθμό “Άγιος Νικόλαος”. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέσυρε το πτώμα του, ωστόσο τα στοιχεία του ήταν άγνωστα.

Εντούτοις, χθες 11 Οκτωβρίου ο δημοσιογράφος Αντρεάς Κουβελογιάννης, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, που συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η σορός ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέρμα στη

ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού. Μάλιστα, αναφέρει ότι ένας από τους λόγους που συντέλεσαν στην αυτοκτονία, ήταν η ανεργία. Ο λόγος για τον Βασίλη Καλούση.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του δημοσιογράφου:
«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ δύο ημερών. ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς… Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…»
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Nomads Μαδαγασκάρη: «Κόκαλο» έμειναν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα! «Θέλω να σας ενημερώσω ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα