Στέφανος Κασσελάκης: Η αποκάλυψη του αδερφού του – «Όταν μου είπε για τον Tyler…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης προέρχεται από μία αγαπημένη και δεμένη οικογένεια που τον στηρίζει σε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα του, να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αδερφός του, Στέλιος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση τους, τα παιδικά χρόνια τους αλλά και την αντίδρασή του, όταν του εξομολογήθηκε τη σχέση του με τον Tyler Mcbeth.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από τα μάτια του μεγαλύτερου
αδερφού του, Στέλιου

«Έχουμε 7,5 χρόνια διαφορά με τον Στέφανο Κασσελάκη. Όταν ήταν μικρός ήταν άτακτος. Τον κυνηγούσα σε όλο το σπίτι και πολλές φορές έτρωγα εγώ το ξύλο από τους γονείς. Όταν έχω θέμα τον παίρνω κατευθείαν τηλέφωνο, όταν εκείνος, όμως, έχει θέμα το καταλαβαίνω από τη φωνή του και του ζητάω να μου πει», είπε αρχικά ο Στέλιος Κασσελάκης.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που πέρασε η οικογένειά του: «Ο Στέφανος πέρασε δύσκολα με την οικογένειά του. Εγώ ήμουν στο Πανεπιστήμιο τότε. Ήρθαν τα πάνω και υπήρχε στενοχώρια. Ήταν παιδάκι».

Σε ερώτηση για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δήλωσε: «Μου είπε για την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το ανακοινώσει. Προφανώς και στενοχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Να λες κάτι και να κριτικάρεις κάποιον για κάτι αληθές είναι εντάξει, όχι όμως το ανάποδο».

Ακόμα, ο Στέλιος Κασσελάκης αποκάλυψε πώς αντέδρασε, όταν ο αδερφός του τού μίλησε για την προσωπική ζωή του: «Όταν μου είπε για τον Tyler, του είπα ότι τον αγαπώ με όποιον κι αν είναι στη ζωή του. Η μητέρα μας συγκεντρώνεται στη δουλειά της στο Πανεπιστήμιο και το βράδυ μόνο κοιτάει τις ειδήσεις».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Φαλελάκης: Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

 Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά»

 Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε γιατί φόρεσε τρία νυφικά στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα