Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έχασε τέσσερις φίλους του σε τροχαίο δυστύχημα!

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην Κυπαρισσία η είδηση του θανάτου τριών μαθητών και φίλων που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, καθώς το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε το πρωί με μικρό φορτηγάκι στην έξοδο προς την εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης. Τo μοιραίο Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν οι τρεις 15χρονοι, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός, από την σφοδρή σύγκρουση μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Την εν λόγω είδηση

μετέφερε και ο δημοσιογράφος της «Ελένης» Τάσος Τεργιάκης. Ο δημοσιογράφος ήταν φανερά φορτισμένος, αφού του ξύπνησε άσχημες μνήμες, από την εφηβική του ηλικία. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, το 1991 έχασε τέσσερις φίλους του από το σχολείο με τον ίδιο τρόπο.

«Είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος. Στο έλεγα και το πρωί. Το έχω ξαναζήσει εγώ αυτό. Το 1991 τέσσερις φίλοι μου από το σχολείο, από το Αιγάλεω, ο Παναγιώτης, ο Χρήστος, ο Γιάννης και ο Δάμος, όλοι στην ίδια ηλικία 15-16 ετών , πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και έφυγαν να πάνε βόλτα στη Κόρινθο τα ξημερώματα. Ο δρόμος ήταν παλιός, στην Παλιά Σκάλα συγκρούστηκαν με ένα ταξί και ανασύρθηκαν νεκρά. Θυμάμαι έντονα για 2-3 μέρες ήταν όλο το Αιγάλεω βυθισμένο στο πένθος, δεν πήγαμε καν σχολείο», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα, γιατί πολλά παιδιά το σκέφτονται να πάρουν το αυτοκίνητο των γονιών τους. Δεν είναι τόσο απλό το να πάρεις το αμάξι του μπαμπά ή του παππού και να βγεις έξω να οδηγήσεις. Ξέρουμε ότι οι μπαμπάδες στην επαρχία λένε στα παιδιά από δέκα ετών, ανέβα στο τρακτέρ, πάρε την μηχανή, πάρε το αυτοκίνητο. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν μπορείς να παίρνεις το αυτοκίνητο τόσο μικρός και να τρέχεις. Η ταχύτητα αρέσει σε όλους. Σε όλους αρέσει η εικόνα που έχουμε από το σινεμά και τη φόρμουλα 1. Στην πραγματική ζωή, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όταν πατάς το γκάζι, το οποίο είναι γλυκό πρέπει να ξέρεις ότι παραμονεύει στο επόμενο ο θάνατος για όλους. Και για σένα και για τον άλλο που ενδεχομένως δεν φταίει και είναι απλά στον δρόμο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνη Στεριανού μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι

Keywords
Τυχαία Θέματα