Τάμτα: «Η ελληνική ταυτότητα μου έλυσε πολλά διαδικαστικά πράγματα και ταλαιπωρία»

Πριν από μερικούς μήνες, η Τάμτα πήρε την ελληνική ιθαγένεια μετά από 23 ολόκληρα χρόνια! Μπορεί η τραγουδίστρια να βρίσκεται πάνω από δύο δεκαετίες στην Ελλάδα, όμως μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει ελληνική ταυτότητα.

Μάλιστα, η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για το εν λόγω γεγονός και έτσι, όταν πήρε στα χέρια της την ταυτότητα, έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media.


«Μετά

από 23 χρόνια επιτέλους! Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», είχε γράψει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκείνη την ημέρα η Τάμτα, ενώ πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε ότι ψήφισε για πρώτη φορά στις εκλογές καθώς αισθάνθηκε μία ευθύνη.

Το βράδυ της Δευτέρας 29/5, η Τάμτα βρέθηκε στην επίδειξη των MiRo και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που ήταν επίσης εκεί. Μέσα σ’ όλα, αναφέρθηκε στο στυλ της που θεωρείται αρκετά εκκεντρικό, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να βγάλει επιτέλους ελληνική ταυτότητα. Μάλιστα, στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» τόνισε πως αυτό της έλυσε πολλά διαδικαστικά θέματα και την γλίτωσε από πολλή ταλαιπωρία.

Όσα είπε η Τάμτα για την ελληνική ταυτότητα

«Στην καθημερινότητά μου ο περισσότερος κόσμος δεν με αναγνωρίζει καν. Είναι δυνατόν να πηγαίνω έτσι στο περίπτερο; Στιλιστικά έχω κάνει πολλά τρελά πράγματα, αλλά δεν τα μετανιώνω καθόλου», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Το χαρτί μόνο του δεν λέει κάτι. Νιώθω και αγαπώ την Ελλάδα αλλά σε πολλά διαδικαστικά πράγματα η ταυτότητα μου έλυσε πολλά θέματα και ταλαιπωρία οπότε το περίμενα πώς και πώς. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη. Ελληνίδα πια».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιώργος Κακοσαίος: Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, «Σάββατο βράδυ»

Keywords
Τυχαία Θέματα