Τριαντάφυλλος: Ο τρελός πανηγυρισμός με την αποχώρηση του Κόρομι από το Survivor

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star», μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αντέδρασε ψύχραιμα και αποδέχτηκε την άποψη του κοινού, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του.

Λίγο πριν κλείσει αυτό το κεφάλαιο, ο Γιώργος Κόρομι είπε: «Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι όσο συνεχίσει ο καθένας και να το απολαύσει μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα βρεθούμε σίγουρα έξω. Λίγο έχει

μείνει, οπότε βάλτε τα δυνατά σας και μη τσακώνεστε. Χαμογελάτε και υπομονή».

Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού, αυτός που χάρηκε και δεν το έκρυψε καθόλου ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μπορεί να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όμως παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις του «Survivor All Star» και πολλές φορές δε διστάζει να εκφέρει δημόσια τη γνώμη του.

Ο πρώην Survivor, λοιπόν, πανηγύρισε την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι με ένα επικό βίντεο και στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας πως είναι ο μόνος αληθινός παίκτης μέσα στο reality επιβίωσης.

«Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς.

Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/05/230518093421_triantafyllos.mp4

«Το story του αιώνα», αρκέστηκε να σημειώσει ο τραγουδιστής στο βίντεό του.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν

 Θάνος Πλεύρης: Το τάμα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε -«Είδα την εικόνα της Παναγίας στον ύπνο μου»

 Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα