Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχω αναθέσει την κηδεία μου στον Σιανίδη, θέλω όλο το ΚΚΕ»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς φιλοξενήθηκε στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου στο «Breakfast@star» και απάντησε στις… ιδιαίτερες ερωτήσεις της. Άραγε ο γνωστός κομμωτής έχει σκεφτεί την κηδεία του, τα ρούχα που θα φοράει και τα πρόσωπα που θα τον τιμήσουν;

Παράλληλα, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει το όνομα της κυρίας της showbiz που έχει σχολιάσει αρνητικά δημόσια αλλά και τη δουλειά που έχει μετανιώσει που έκανε.

«Δεν έχω

σκεφτεί ποτέ την κηδεία μου. Τα έχω αναθέσει όλα στον Χάρη Σιανίδη. Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Μέσα στο φέρετρο θα βάλω κάτι από την Κριθαριώτη, κάτι από τον Κωστέτσο και κάτι από τον Ζούλια. Τεκνά να με κουβαλάνε, καλά το είπες…», ανέφερε αρχικά ο hairstylist.

Όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο που έχει «θάψει» δημόσια, ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια: «Το χειρότερο θάψιμο το έχω κάνει στη Βάσια Τριφύλλη. Με παρέσυρε ο Μαστοράκης γιατί με ρώτησε ποια είναι η πιο κακοχτενισμένη στη showbiz. Έβγαινε με ένα μαλλί 80’s και μου λέει κατίνα και λέω κατίνα».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πως έχει μπει μέσα σε φέρετρο: «Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν δράκουλας στη Ρουμανία, έχω πάει με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος με έχωσε μέσα σε ένα φέρετρο. Ήταν λίγο στενά. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Εγώ τα θέλω όλα λιτά στην κηδεία μου».

Όταν αφορά στη δουλειά που έχει μετανιώσει που δέχτηκε, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Θα ήθελα να θάψω τη συνεργασία μου στο Fab 5, ήταν κατάρα».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παράσχος: Απαντά στον Τάσο Τεργιάκη -«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και τη Μενεγάκη το ξέρουμε μόνο εμείς»

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό κανάλι για ψυχαγωγική εκπομπή

Εύα Καϊλή: Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της σήμερα με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Keywords
Τυχαία Θέματα