Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά πρώτη φορά για τη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της – «Αν ο Βασίλης δεν ζητούσε μια δεύτερη γνώμη…»

Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η ίδια άνοιξε την καρδιά της και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν γέννησε το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογήθηκε ότι υπήρχε μια δυσκολία, ωστόσο κάθε εμπόδιο κατάφερε να ξεπεραστεί και έτσι πλέον είναι όλοι μαζί, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε συγκινημένη:

«Γνωρίζαμε

από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία. Μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία.

Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από τον άντρα της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει αλλιώς, με άγνοια.

Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα… Κανείς δεν γνώριζε ότι θα μπω  να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου, ούτε τα παιδιά μου. Πήρα τη μοναχή μου στην Πάτμο. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, οφείλω πολλά πράγματα στον Βασίλη, ήμουν πολύ τυχερή. Όλα πήγαν καλά. Μέσα από κάθε δυσκολία γίνομαι πιο δυνατή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Κοκκίδου: «Τρόμαξα, όταν μου πέρασε από το μυαλό να σκοτώσω κάτι που αγαπούσε ο σύντροφος μου»

 Συγκινεί η Μαρία Ματσούκα: «Το μωρό μου γεννήθηκε ελλιποβαρές»

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Η επανεμφάνισή της βάζει τέλος στα σενάρια απόσυρσης από τα βασιλικά της καθήκοντα

Keywords
Τυχαία Θέματα