Ζέτα Δούκα: Το διαφορετικό καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της -Το δημόσιο «ευχαριστώ» στους φίλους της

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει τις πρώτες solo καλοκαιρινές διακοπές της, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα χώρισε από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρη της, Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Μπορεί το ζευγάρι όλα τα χρόνια που ήταν μαζί να μην είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως η αγάπη τους φαινόταν τόσο δυνατή που η είδηση του χωρισμού ξάφνιασε τους πάντες.

Τι έλεγε η Ζέτα Δούκα για τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

«Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης είναι μοναχικός. Δεν είμαι σίγουρη αν βοηθάει στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, γιατί όσο περισσότερο

καταλαβαίνεις τόσο απομονώνεσαι. Εμένα μου έφερε κάποιους ανθρώπους που πιθανότατα να μην τους είχα, γιατί δεν θα μπορούσα να τους εκτιμήσω, αλλά έχει απομακρύνει και κάποιους άλλους γιατί δεν συμβάδιζαν με τον τρόπο σκέψης μου.

Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πάντως, είμαστε στον ίδιο δρόμο, που είναι και το ζητούμενο», είχε δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός για τον σύντροφό της.

Λίγες ώρες πριν, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από τις φετινές διαφορετικές της διακοπές, όπου πέρασε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την παρέα της αλλά και την 6χρονη κόρη της.

«Αποχαιρετώντας τη Λευκάδα κι ένα δύσκολο γενικότερα καλοκαίρι. Με την καλύτερη- και πιο απαιτητική- παρέα που θα μπορούσα να έχω, τη κόρη μου. Με παλιούς και νέους φίλους. Με πολύ τραγούδι, χορό, γέλια, ποτά, συννεφιές και βροχές (εντός κι εκτός). Ευχαριστώ Άρτεμις, Νίνα, Ερωφίλη, Χρήστο, Αποστόλη, Σίσσυ, Ιάσονα και Βάσω για τα όμορφα που ζήσαμε», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην εν λόγω ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική της δημοσίευση: 

View this post on Instagram

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΛΙSSES: Το συγκινητικό μήνυμα για τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο

Βάσια Παναγοπούλου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της στις εκλογές

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου – Οι κοινές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα