Αναγνώριση του έργου των κυνηγών στη μάχη με τις φωτιές….VIDEO

15:03 13/5/2024 - Πηγή: iHunt

Μέγιστη αναγνώριση του τεράστιου και σημαντικού έργου που επιτελούν όλοι οι κυνηγοί διαμέσου των κυνηγετικών τους οργανώσεων, για την λήψη αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων με σκοπό την αντιμετώπιση των κινδύνων που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές και γενικότερα την προσφορά τους σε επίπεδο πολιτικής προστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος και της φύσης αποτελεί η βράβευση του θηροφύλακα του Κ.Σ Καλαμάτας Παναγιώτη Κουρουπή, ο οποίος σε πρόσφατη ημερίδα βραβεύθηκε για την προσφορά

του στις δασικές πυρκαγιές, από τον Δήμαρχο Καλαμάτας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Αχαΐα: Σύλληψη άνδρα για πρόκληση 7 πυρκαγιών από πρόθεση στην Ακράτα

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κ.Σ Καλαμάτας : ” Ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και το Δασαρχείο Καλαμάτας πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα ” ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ”

Στην ημερίδα αυτή βραβεύτηκαν εθελοντικές ομάδες για την προσφορά τούς. Είμαστε περήφανοι που ο θηροφύλακας του Κ.Σ Καλαμάτας Κουρουπής Παναγιώτης βραβεύθηκε για την προσφορά του στις δασικές πυρκαγιές.

Νιώθουμε περήφανοι διότι μέσα από τον θηροφύλακα του συλλόγου αναγνωρίζεται το έργο του κυνηγού για την επιτήρηση και προστασία της πανίδας και χλωρίδας του τόπου μας.”

Δείτε το βίντεο της βράβευσης….

Το άρθρο Αναγνώριση του έργου των κυνηγών στη μάχη με τις φωτιές….VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα