Απίστευτο : Αλεπού απολαμβάνει τον καπουτσίνο της στην Πάρνηθα….VIDEO

10:58 29/4/2024 - Πηγή: iHunt

Οι παλιότεροι χρησιμοποιούσαν την έκφραση ” Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ; ” και εννοούσαν ότι η αλεπού είναι αδύνατον να κάνει την εμφάνισή της στην αγορά ή στο παζάρι, γιατί αμέσως θα την πιάσουν. Κάτι που σημαίνει ότι ο ένοχος αποφεύγει πάντα τους τόπους όπου είναι εύκολο να αποκαλυφθεί το έγκλημά του, ή πολύ απλά στην περίπτωση μας ότι τα άγρια ζώα, ακριβώς επειδή είναι άγρια αποφεύγουν τον άνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Φιλόζωος μιλάει υπέρ των αλεπούδων και η αλεπού
τον δαγκώνει

Στις μέρες μας αυτά τα παλιά και σοφά φαίνεται ότι δεν ισχύουν αφού χάρη στην ασχετοσύνη, άγνοια και ανοησία των απανταχού δήθεν ζωόφιλων οι αλεπούδες πίνουν καφέ και μάλιστα καπουτσίνο λάτε μακιάττο και τρώνε καρυδόπιτα με γιαούρτι και μέλι και μάλιστα από το τραπέζι σαν κυρίες.

Αυτή η ανόητη, επικίνδυνη και παράνομη πρακτική της παροχής τροφής συμβαίνει με λύκους, ελάφια, αρκούδες, υδρόβια σε υγρότοπους κτλ. Αποτελεί κοινό μυστικό το γεγονός ότι άγρια ζώα ταΐζονται επί τούτου από διάφορους τυχάρπαστους φιλόζωους και wanna be φωτογράφους άγριας ζωής για κοντινά, εύκολα και εντυπωσιακά πλάνα και βίντεο τα οποία στην αγορά μεταφράζονται σε πολλά ευρώ και επίσης αρκετή διασημότητα στον χώρο τους.

Αυτοί είναι οι πρώτοι που συνήθως εξοικειώνουν τα ζώα παρέχοντας τους τροφή και έπειτα ακολουθούν οι ορδές των καθαρόαιμων άσχετων φιλόζωων που αγνοούν βασικούς κανόνες προσέγγισης της άγριας ζωής, όπως επίσης αγνοούν και απλή βιολογία αφού για μερικά λαικς στο Τικ Τοκ, Facebook, Instagram κτλ. ταΐζουν και ποτίζουν τα άγρια ζώα κυριολεκτικά ότι να ναι, βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια την ζωή των πεινασμένων αλλά ανυποψίαστων ζώων.

Δείτε το βίντεο με την αλεπού στο Μπάφι της Πάρνηθας να πίνει καπουτσίνο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Το άρθρο Απίστευτο : Αλεπού απολαμβάνει τον καπουτσίνο της στην Πάρνηθα….VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα