Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ στη Θεσσαλονίκη για το νόμο “ΑΡΓΟΣ”

04:35 11/5/2024 - Πηγή: iHunt

Σε πλήρη αποτυχία κατέληξε η συγκέντρωση-διαμαρτυρία για το νόμο “ΑΡΓΟΣ” που διοργάνωσε η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ έξω από το υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ στη Θεσσαλονίκη.

Ο βασικός λόγος που είχε η συγκέντρωση την κατάληξη αυτή δεν είναι άλλος από την προχειρότητα με την οποία την διοργάνωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΜΑΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Πύρρος Δήμας στα γραφεία της ΚΟΜΑΘ

Πιο

συγκεκριμένα :

1. Λάθος ημερομηνία και ώρα. Δεν γίνεται να διοργανώνεις μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μια και μισή το μεσημέρι εργάσιμη ημέρα. Ο λόγος που επιλέχθηκε αυτή η ημερομηνία ήταν γιατί σύμφωνα με τον κ. Φραγγίδη εκείνη την ώρα θα ήταν στο γραφείο του ο Υφυπουργός Εσωτερικών του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης. Κάτι που τελικά δεν έγινε γιατί ο υφυπουργός δεν ήρθε ποτέ και τελικά ο Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ συνεννοήθηκε….. με τη γραμματέα του υπουργείου….

2. Αδυναμία να συγκεντρώσουν έστω και τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων. Από την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ λέγανε ότι επιθυμία τους ήταν να συμμετέχουν στην συγκέντρωση τουλάχιστον τρια άτομα από κάθε κυνηγετικό σύλλογο της ομοσπονδίας. Ούτε αυτό ήταν εφικτό και παραμονές της συγκέντρωσης επιστράτευσαν του Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες να δώσουν…βροντερό παρόν. Άραγε αν συνέβαινε κάποιο ατύχημα σε κάποιον από τους θηροφύλακες πως θα το διαχειριζόταν το ΔΣ της ΚΟΜΑΘ που σχεδόν παρόπλισε όλο το σώμα με αυτή τη δικαιολογία; Ήταν ενήμερη η αποκεντρωμένη για όλα αυτά;

Άρα εύκολα κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκε μια συγκέντρωση-παρωδία; Ο λόγος είναι απλός. Ήταν μια συγκέντρωση που έγινε για καθαρά ψηφοθηρικούς σκοπούς με αφορμή τις εκλογές στην ΚΟΜΑΘ στις 26 Μαίου.

Όμως τέτοιες συγκεντρώσεις-παρωδίες κακό κάνουν παρά καλό. Οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120 μαζί με τους θηροφύλακες και το προσωπικό της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.Μάλιστα αξίζει κάποιος να παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται (αν και μιλούν για δυναμικό συλλαλητήριο) δεν δείχνουν καθόλου τον κόσμο που συμμετείχε. Τι εντύπωση άραγε μπορεί να σχηματίσει κάποιος βλέποντας ένα τέτοιο λυπηρό θέαμα; Αυτή είναι η δύναμη των κυνηγών;

Όχι βέβαια. Η δύναμη των κυνηγών είναι τεράστια και ακόμη μεγαλύτερη είναι η οργή και η απογοήτευσή για το νόμο έκτρωμα «ΑΡΓΟΣ». Αλλά χρειάζονται ηγέτες για να ακολουθήσουν και από ότι φαίνεται στην ΚΟΜΑΘ δεν υπάρχουν….Δυστυχώς….

Το άρθρο Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ στη Θεσσαλονίκη για το νόμο “ΑΡΓΟΣ” εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα