Masterchef: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική στέγη του Ζαχίρ

15:53 15/7/2019 - Πηγή: People

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Masterchef που συγκίνησαν και αγαπήθηκαν πολύ. Και τώρα, ο Ζαχίρ ξεκίνησε τη νέα του επαγγελματική συνεργασία και μάλιστα μ’ ένα συμπαίκτη του με τον οποία ήρθαν κοντά στο παιχνίδι και έγιναν φίλοι: τον Παντελή Βούρο. 

Ο Παντελής έχει επιστρέψει στο νησί του, την Κάλυμνο, όπου διατηρεί εστιατόριο, και εφόσον οι δουλειές πάνε καλά – όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρώην παίκτης- ζήτησε τη βοήθεια του καλού του φίλου.

Όπως

έγραψε στο Instagram: «Η δουλειά ανεβαίνει, η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον Ζαχίρ, φίλο, συνάδελφο και αδερφό, που μου έκανε την τιμή να έρθει στην Kάλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα του Prego. Ευχαριστώ επίσης όλα τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με τη βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει τη γαστρονομία στα ύψη».

View this post on Instagram

Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη @manolis.kourounis @melaspantelis @dim.rev @_themelinos_ @theosamios @__karageorgiou_

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on Jul 14, 2019 at 6:06am PDT

View this post on Instagram

Η εταιρία @euronet_promotions και τα αφεντικά της @orhankaravezir @mikelepapaoikonomou ξεπεράσατε τις προσδοκίες μου μας Ανανεώσατε Και φέτος την ενδυμασία μας το Prego team σας ευχαριστεί θερμά !

A post shared by Padelis Vouros (@padelis_vouros) on Jul 13, 2019 at 3:05pm PDT

Φωτογραφία με την ομάδα ανέβασε στο Instagram και ο Ζαχίρ γράφοντας «ευχαριστώ» στα μέλη της:

View this post on Instagram

Ευχαριστώ την ομάδα του Prego Ristorante για την συνεργασία…

A post shared by zahir yawary (@zahiryawary) on Jul 14, 2019 at 6:32am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα