Στο νοσοκομείο ξαφνικά η Μενεγάκη

Τα άσχημα νέα και η έντονη αδιαθεσία από το άγχος και το στρες. Δεν άντεξε το νέο σοκ και λιποθύμησε. Το βράδυ μαζί με τον Ματέο πήγαν στο νοσοκομείο όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού YES!.

Οι διακοπές στις Μαλδίβες αποδείχτηκαν τελικά... ξινές για την Ελένη Μενεγάκη η οποία μπορεί να έζησε μοναδικές στιγμές στον εξωτικό

παράδεισο, αλλά με την επιστροφή της στην Αθήνα οι «πονοκέφαλοι» δεν λένε να την αφήσουν, όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το περιοδικό YES. Η παρουσιάστρια περίμενε τελείως διαφορετικά την είσοδο του 2014, όμως άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα. Η κορύφωση της δικαστικής διαμάχης της με τον Γιάννη Λάτσιο και η διαρροή φωτογραφιών μέσα από το σπίτι της στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν την έχουν ενοχλήσει πολύ, ενώ η περιπέτεια του Δημήτρη Κοντομηνά ήρθε ως επιστέγασμα για να τη στενοχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Η Ελένη μόλις το πληροφορήθηκε ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, σύμφωνα με το άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του περιοδικού YES. Από τα πρώτα λεπτά αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και έχασε το χρώμα της. Είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ για την περιπέτεια του ιδιοκτήτη του ομίλου του Alpha ο οποίος έχει σταθεί βράχος στο πλευρό της από την πρώτη μέρα τη συνεργασίας τους. Μενεγάκη και Κοντομηνάς δεν έχουν απλώς σχέση αφεντικού-υπαλλήλου, είναι πραγματικοί φίλοι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνος την έχει στηρίξει σε όλες τις δύσκολες στιγμές της, ενώ η φιλία τους -σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν- θα «δενόταν» και με κουμπαριά όταν η Ελένη αποφάσιζε να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ματέο.

Keywords
Τυχαία Θέματα