5 από τα πιο ωραία αρώματα… μυρίζουν καλοκαίρι

17:39 18/5/2024 - Πηγή: InStyle
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα καινούριο άρωμα, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παρακάτω που είναι άκρως καλοκαιρινά και αναζωογονητικά.

Είναι ωραίο να έχουμε ένα άρωμα ως σήμα κατατεθέν μας. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον να διαθέτουμε μία ‘αρωματική γκαρνταρόμπα’. Δηλαδή μία συλλογή από 3-4 αρώματα ή και παραπάνω, τα οποία επιλέγουμε ανάλογα τη διάθεση, την περίσταση ή την εποχή του χρόνου. Και η αλλαγή κάθε σεζόν είναι πάντα μία καλή αφορμή για την ανακάλυψη ενός καινούριου αρώματος που θα μας ενθουσιάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02)

Εμείς εδώ στο γραφείο, έπειτα από αρκετές δοκιμές έχουμε ήδη ξεχωρίσει μερικά από τα πιο φρέσκα και αναζωογονητικά αρώματα. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Το ότι παρουσιάζουν ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον με το πέρασμα της ώρας. Δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες και κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών για να τα δοκιμάσετε.

5 από τα πιο φρέσκα καλοκαιρινά αρώματα#1 Prada Les Infusions de Prada Iris

Αν είστε λάτρεις των λουλουδιών θα ερωτευτείτε αμέσως αυτό το κομψό άρωμα με νότες ίριδας. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πώς μυρίζει φέρτε στο νου ένα απαλό, πουδρένιο και διακριτικό σύνολο. Βέβαια, ανήκει σίγουρα στην κατηγορία των φλοράλ, αλλά η ανάμειξη μανταρινιού και νερόλι κάνουν το άρωμα σύγχρονο και εύκολα αγαπητό.

#2 Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Εμπνευσμένη από τη μεγάλη βρετανική ακτογραμμή, το άρωμα κλείνει τη γοητεία της εξοχής σε ένα μπουκάλι. Η ευωδιά της παραλίας με τις νότες αλατιού, αλλά και οι νότες του δενδρολίβανου που προσθέτουν μια ξυλώδη πινελιά συνθέτουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

#3 Parfums de Marly Greenley Eau de Parfum

Κατά την άποψή μου, όλα τα αρώματα είναι unisex, αλλά αυτό το άρωμα από τον οίκο Parfums de Marly είναι ο ορισμός του. Είναι μια αντισυμβατική σύνθεση από τραγανό πράσινο μήλο, λαμπερό μανταρίνι και σικελιανό περγαμόντο με βάση από βελανιδιά, κεχριμπάρι και κασμίρ. Το τέλειο άρωμα για ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα. (στα Attica και www.atticadps.gr)

#4 Estée Lauder Bronze Goddess

Όταν μιλάμε για καλοκαιρινά αρώματα, αυτό είναι το πρώτο που πάει το μυαλό μας. Είναι ένα τροπικό σύνολο με βανίλια και καρύδα, γλυκό λουλούδι tiare και αναζωογονητικό περγαμόντο. Αλλά είναι η βάση του από κεχριμπάρι που χαρίζει τη χαρακτηριστική του ζεστασιά. Το επιλέγω κάθε χρόνο, παρόλο που το μυρίζω σε πολλούς γύρω μου, επειδή πραγματικά μου θυμίζει το καλοκαίρι.

#5 Κorres Philosia Eau de Toilette

Με δροσερές νότες πράσινων φύλλων και ξύλου στη βάση του, αυτό το νέο άρωμα μας καλεί να πάρουμε βαθιές αναπνοές και να θυμηθούμε ξανά το slow living. Τι μας έρχεται στο μυαλό όταν το μυρίζουμε; Ο ζεστός ήλιος, η ηρεμία του καλοκαιρινού μεσημεριού πάνω σε μία αιώρα και η δροσερή σκιά κάτω από τις φυλλωσιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα