6 διαχρονικές κουπ ιδανικές για κάθε σχήμα μαλλιών – που δε θα μετανιώσετε ποτέ!

Συγκεντρώσαμε τις κουπ που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο, αλλά είναι και εύκολες στο καθημερινό styling, εφόσον ταιριάζουν σε κάθε σχήμα μαλλιών.

Οι τάσεις στα μαλλιά σε συνδυασμό με τις αλλαγές που κάνουν οι celebrities μπορεί να σας παρασύρουν σε επιλογές που είναι ακατάλληλες για εσάς. Γιατί όμως να επιλέξετε μία νέα, τολμηρή κουπ, μόνο και μόνο για να το μετανιώσετε μερικές εβδομάδες αργότερα;

Με αυτό το σκεπτικό συγκεντρώσαμε τα χτενίσματα

που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά είναι και εύκολα στο καθημερινό styling, εφόσον ταιριάζουν σε κάθε σχήμα μαλλιών. Από το καρέ της Alexa Chung μέχρι τα μακριά, φιλαριστά μαλλιά της Jennifer Aniston, κάποιες δοκιμασμένες συνταγές δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Το καρέ

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικά πιο κλασικό στιλ από ένα καρέ. Αυτό το απλό χτένισμα είναι πάντα κομψό, γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αγαπηθεί από τις πιο elegant celebrities, όπως η Anna Wintour και η Alexa Chung. Ναι, απαιτεί λίγη συντήρηση, καθώς θα πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες, αλλά θα είστε πάντα περιποιημένη, είτε επιλέγετε ένα επιμελώς ατημέλητο στιλ, είτε ένα sleek ίσιο.

View this post on Instagram

A post shared by Carey Mulligan fan page (@careyhmulligan)

View this post on Instagram

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Μακριά και φιλαριστά

Σταρς, όπως η Jennifer Aniston και η Emily Ratajkowski, έχουν ως σήμα κατατεθέν τους τα μακριά μαλλιά με layers τα οποία σίγουρα απευθύνονται σε κορίτσια που αγαπούν το glam στιλ. Το κλειδί σε αυτήν την κουπ και τις παραλλαγές της είναι το σωστό φιλάρισμα και η χωρίστρα στη μέση.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Μακριά φράντζα

Δεν μιλάμε για μία κοντή φράντζα αλλά για το διαχρονικό μήκος που φτάνει στα μάτια και προσδίδει ανέμελο ύφος και γοητεία στο στιλ σας. Δείτε εδώ την πιο cool εκδοχή της μακριάς φράντζας, που καθιέρωσε η Jane Birkin και εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση.

View this post on Instagram

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

View this post on Instagram

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Κυμματιστό lob

Πιο εύκολο στη συντήρηση από ένα καρέ, το lob είναι ένα κούρεμα σε μία ίσια γραμμή που φτάνει στο ύψος των ώμων και κολακεύει τους πάντες. Ιδανικό για σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Αλλά ακόμα και αν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, κάντε beach waves με ένα σπρέι με αλάτι που χαρίζει υφή και όγκο στην τρίχα.

View this post on Instagram

A post shared by @lilyjamesofficial

View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis (@milakunis______)

Pixie cut

Αν και οι κοντές κουπ γενικά είναι μία επιλογή για τις θαρραλέες, το συγκεκριμένο είναι ένα look που πραγματικά είναι διαχρονικό, ανάλογα με το styling, κομψό και πραγματικά εντυπωσιακό. Και εύκολο στην καθημερινή διαχείρισή του.

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

View this post on Instagram

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

Ένα μήκος με χωρίστρα στη μέση

Άλλο ένα απλό, κλασικό στιλ, το οποίο παραπέμπει στα 70s. Η κεντρική χωρίστρα πλαισιώνει συμμετρικά το πρόσωπο, ενώ η έλλειψη layers μειώνει τον χρόνο styling στο ελάχιστο. Δείχνει εξίσου όμορφο και στα ίσια, στα απαλά κυματιστά αλλά και στα σγουρά μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Keywords
Τυχαία Θέματα