And Just Like That… Η Carrie Bradshaw επιστρέφει με ένα look που θυμίζει SATC

15:43 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς ο οικείος μας μελωδικός ρυθμός των τίτλων του “Sex and the City” αντηχεί νοητά, πάμε πίσω στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου η μόδα κυριαρχεί και τα Cosmopolitans ρέουν άφθονα. Και στο επίκεντρο αυτής της σκηνής, βρίσκεται φυσικά η Carrie Bradshaw, το είδωλο του στιλ. Αυτή τη φορά όμως επιστρέφει στις οθόνες μας με κάτι υπέροχα νοσταλγικό και γνώριμο. Το εμβληματικό πρώτο look που όλες μας θαυμάσαμε στο τραγούδι των τίτλων αναβιώνει με μια πιο chic πινελιά, καθώς η Carrie… μεγάλωσε. Αλλά συνεχίζει να είναι single

and fabulous!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Telegraph Fashion (@telegraphfashion)

Η Carrie επιστρέφει

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του “And Just Like That…” διέρευσαν και οι φανατικοί της σειράς δεν μπόρεσαν παρά να παρατηρήσουν την ομοιότητα των δύο looks.

Εκείνη η αέρινη φούστα του-του, το πιο εμβληματικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της Carrie, επιστρέφει γεμάτη με νοσταλγία και συναισθηματική φόρτιση. Αυτή τη φορά ωστόσο, η πρωταγωνίστρια τη φορά σε baby pink απόχρωση ενώ τα διασκεδαστικά τούλια έχουν αντικατασταθεί με τα ρομαντικά βολάν. Το παστέλ φιστικί πουκάμισο με τον oversized φιόγκο στον λαιμό και τα επίσης παστέλ λουστρίνι Altuzarra γοβάκια της συμπλήρωσαν το look της αγαπημένης τηλεοπτικής αρθρογράφου, ξυπνώντας μας γλυκές αναμνήσεις. Τόσο γλυκές, όσο τα παστέλ που επέλεξε να φορέσει. Κι επειδή μιλάμε για την πιο glam και μάξιμαλ γυναίκα, από το σύνολο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πέρλες και μια τσάντα ώμου διακοσμημένη με άφθονα στρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

Η αναμονή για την τρίτη σεζόν

Οι λεπτομέρειες παραμένουν κρυφές, αλλά οι αποχωρήσεις των Che και Nya φέρνουν μαζί τους πολλές ερωτήσεις. Τι θα γίνει με τη ζωή της Miranda τώρα; Μήπως η επιστροφή του Skipper πέρσι στην σειρά υπονοεί την επιστροφή ενός ακόμα πρώην του αρχικού SATC που θα μπορούσε να προκαλέσει νέες εντάσεις για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες; Και άραγε, θα πάνε για γάμο η Carrie και ο Aidan ; Και μετά από την επική εμφάνιση της Kim Cattrall στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, θα επιστρέψει επιτέλους η Samantha μόνιμα στο show; Μπορεί να φανεί προκλητικό αλλά… αυτή είναι η σειρά που μας άφησε άφωνες με το θάνατο του Big στον πρώτο κύκλο! Επομένως, όλα είναι πιθανά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… Costumes (@andjustlikethatcostumes)

Πότε θα κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν του And Just Like That…;

Το “And Just Like That” θα ξεκινήσει πάλι τα γυρίσματά του αυτόν τον Μάιο. H επιστροφή της σειράς στις οθόνες να αναμένεται το 2025, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα μια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα