Bernard Hill: Πέθανε στα 79 του ο ηθοποιός του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Τιτανικού

11:08 6/5/2024 - Πηγή: InStyle

Πέθανε ο Bernard Hill, ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως η τριλογία του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και ο “Τιτανικός”. Ήταν 79 ετών.

Ο Άγγλος ηθοποιός πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του στο BBC. Θαυμαστές και φίλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους με αναρτήσεις στο Χ.

LAMENTABLE NOTICIA Se ha revelado el sensible fallecimiento del actor #BernardHill a los 79 años. Principalmente

recordado por su papel del Rey Theoden de la saga de #TheLordOfTheRings y por su participación en #Titanic, además de múltiples películas y producciones para la TV.… pic.twitter.com/Byi4J4gtKO

— Gaby Meza (@GabyMeza8) May 5, 2024

Ο Elijah Wood, ο Sean Astin, ο Dominic Monaghan και ο Billy Boyd, οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τα χόμπιτ Frodo, Sam, Merry και Pippin στην τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, απέτισαν φόρο τιμής στον συμπρωταγωνιστή τους στο Comic Con στο Λίβερπουλ.

RIP #BernardHill Formidable to work with on Unforgotten S1 and was happy to indulge me with chats about Boys From The Blackstuff, Lord of the Rings and even Sergeant Bilko. Thoughts with his family and friends. pic.twitter.com/lP7NbC9PtP

— Sanjeev Bhaskar (@TVSanjeev) May 5, 2024

Έπαιξε τον καπετάνιο Edward Smith στην ταινία που κέρδισε Όσκαρ το 1997 και τον βασιλιά Théoden στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

This scene hits so different right now

Keywords
Τυχαία Θέματα