Blake Lively: To πρώτο trailer για το “Τελειώνει με εμάς”

20:38 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Στη δημοσιότητα δόθηκε το συγκινητικό, πρώτο trailer της ταινίας “Τελειώνει με εμάς” όπου πρωταγωνιστεί η Blake Lively.

Με μουσική υπόκρουση το “My Tears Ricochet” της Taylor Swift, από το άλμπουμ Folklore του 2020, το πρώτο trailer της ταινίας δημοσιοποιήθηκε λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας τον Αύγουστο.

Στη διασκευή του best seller της συγγραφέως Colleen Hoover του 2016, η

Lively υποδύεται τη Lily Bloom, μια γυναίκα που ανοίγει τη δική της επιχείρηση στη Βοστώνη. Στο πλευρό της πρωταγωνιστεί ο Justin Baldoni, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης την ταινία, ως ένας γοητευτικός νευροχειρουργός ονόματι Ryle Kincaid.

Έπειτα από μια τυχαία συνάντηση με τον Ryle, η Lily παρασύρεται σε μια έντονη σχέση. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η σύνοψη, “καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της” και την τραυματική παιδική ηλικία που έπρεπε να ξεπεράσει.

Ο πρώτος έρωτας της Lily, ο Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) “ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή της” και “η σχέση της με τον Ryle ανατρέπεται”. Σύντομα, “η Lily συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη It Ends With Us (@itendswithusmovie)

Η Lively δήλωσε στο PEOPLE ότι ελπίζει να φαίνεται η αγάπη της για τον χαρακτήρα και το αρχικό υλικό.

“Η Lily είχε απήχηση σε πάρα πολλούς ανθρώπους, όπως κατέστησε σαφές η επιτυχία του βιβλίου”, είπε. “Το να μπαίνω σε έναν χαρακτήρα που είχε τόσο σημαντικό αντίκτυπο είναι τιμή για μένα να το αναλάβω. Λάτρεψα τη Lily και ελπίζω αυτή η αγάπη να γίνει αισθητή σε όσους νοιάζονται γι’ αυτήν όπως εγώ, αλλά και σε όσους τη γνωρίζουν για πρώτη φορά σε αυτή την ταινία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα