Cher: Γιατί ερωτεύεται νεότερους άνδρες – “Έχουν πεθάνει όλοι της ηλικίας μου”

11:31 2/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Cher μιλάει ανοικτά για την αδυναμία της στους νεότερους άνδρες και δεν διστάζει να είναι απολύτως ειλικρινής.

Στο επεισόδιο του talk show The Jennifer Hudson Show, η 77χρονη σταρ εξήγησε ότι βγαίνει με νεότερους άνδρες επειδή είναι “κάπως ντροπαλή” με τους άνδρες γενικά. “Και ο λόγος που τα έφτιαξα με νεαρούς άνδρες είναι επειδή οι άνδρες της ηλικίας μου είναι μεγαλύτεροι

– καλά τώρα έχουν πεθάνει όλοι – αλλά πριν, πάντα φοβόνταν να με πλησιάσουν. Και οι νεότεροι άνδρες – ανατράφηκαν από γυναίκες σαν εμένα“, σχολίασε.

“Είναι τολμηροί”, πρόσθεσε η Hudson, με την οποία συμφώνησε και η Cher. Πριν εξομολογηθεί γιατί προτιμά τους νεότερους άνδρες, η Cher ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις του Elvis Presley επειδή ήταν “νευρική” για τη φήμη του και “γνώριζε τους ανθρώπους γύρω του”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Jennifer Hudson Show (@jenniferhudsonshow)

Η Cher είναι σε σχέση με τον 38χρονο Alexander “AE” Edwards, που είναι 40 χρόνια νεότερός της. Γνωρίστηκαν το 2022 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και παρά τον σύντομο χωρισμό τους τον Μάιο του 2023 είναι ξανά μαζί.

Έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν

Μίλησε ακόμη για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην καριέρα της και αποκαλύπτει πώς άλλαξε την τύχη της.

Η 77χρονη σουπερστάρ αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή The Jennifer Hudson Show, ότι έκανε κάτι που πολλοί καλλιτέχνες δεν έκαναν τη δεκαετία του 1980: Να αρχίσει εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα για να στηρίξει την οικογένειά της.

«Κάποια στιγμή έχασα όλα τα χρήματα για τα οποία είχα δουλέψει», μοιράστηκε. «Έτσι έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν και δεν ήξερα τι πραγματικά θα έκανα για να βγάλω τα προς το ζην για τα παιδιά μου».

«Αποφάσισα να πάω στο Caesar’s Palace, το οποίο ήταν – ξέρετε, ο κόσμος δεν πήγαινε εκεί», συνέχισε. «Έλεγα, τι κάνει εδώ ο Elvis [Presley];. Αλλά ο κόσμος δεν πήγαινε στο Λας Βέγκας. Ήταν πραγματικά το νεκροταφείο των ελεφάντων».

Η Cher εμφανίζοταν στην αίθουσα Circus Maximus Showroom στο Caesars Palace και η σειρά συναυλιών ονομάστηκε “A Celebration at Caesars Palace”. Η Cher ερμήνευσε τραγούδια όπως τα “Lookin for Love”, “Take It to the Limit” και “Out Here on My Own”.

Η σταρ σημείωσε επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ότι το να είσαι στη μουσική βιομηχανία δεν ήταν πάντα εύκολο και έπρεπε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια προκειμένου να παραμείνει στη σκηνή.

“Υπήρχε μία συγγραφέας που έλεγε κάθε χρόνο: Αυτή είναι η τελευταία της χρονιά. Αυτή είναι επιτέλους η τελευταία της χρονιά. Είναι τόσο τελειωμένη. Κι εγώ έλεγα: Ξέρεις κάτι φιλαράκο, θα είμαι εδώ όταν θα έχεις φύγει. Και νομίζω ότι είμαι. Αλλά προσπάθησα να είμαι άνετη με όλους, γιατί γιατί όχι;” πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι παρά τις επιτυχίες της, πιστεύει ότι η τύχη έπαιξε τεράστιο ρόλο στη μακρά μουσική της καριέρα.

“Είμαι τυχερή. Είμαι πραγματικά τυχερή γιατί πιστεύω ότι για να είσαι στη δουλειά μας, δεν αρκεί να είσαι ταλαντούχος, πρέπει να έχεις και λίγη τύχη“, είπε. “Επειδή ξέρω ανθρώπους που μπορούν να τραγουδήσουν δαχτυλίδια γύρω μου, καταλαβαίνεις; Αλλά δεν ήταν τόσο τυχεροί. Σαν να είμαι ένα δοχείο. Περνάει μέσα από μένα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα