David-Victoria Beckham: Ακριβά τα γούστα τους – Το δείπνο των 2.000 δολαρίων

09:38 13/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ακριβά γούστα έχουν ο David και η Victoria Beckham, οι οποίοι δεν φαίνεται να φείδονται όταν πρόκειται να τα ικανοποιήσουν.

Το ζευγάρι απόλαυσε το βραδινό ραντεβού του στο Μαϊάμι και ξόδεψε περίπου 2.400 δολάρια για το δείπνο του, σύμφωνα με το Page Six.

Ο David Beckham και η Victoria

εθεάθησαν να δειπνούν στο πολυτελές εστιατόριο και μπαρ LPM Restaurant and Bar στη γειτονιά Brickell του Μαϊάμι και μια πηγή επιβεβαίωσε ότι έκαναν έναν “βαρύ” λογαριασμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Το ζευγάρι, το οποίο λέγεται ότι δειπνούσε μαζί με άλλα δύο άτομα, παρήγγειλε μεταξύ άλλων σαλάτα με αντίδια, σαλάτα με καλαμπόκι και ρόδι, ριγκατόνι arrabiata, λαβράκι και κοκκινόψαρο, από το μενού του γαλλικού εστιατορίου που έφτασε συνολικά τα 1.869 δολάρια.

Ο λογαριασμός, ο οποίος περιλάμβανε επίσης φιλοδώρημα 20% ύψους 373 δολαρίων και σχεδόν 200 δολάρια σε φόρους, ανήλθε στο συνολικό ποσό των 2.390,16 δολαρίων.

Δεν είναι σαφές αν οι Beckham άφησαν επιπλέον φιλοδώρημα, αλλά μια πηγή σημείωσε ότι το διάσημο ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους ήταν πολύ ευγενικοί προς το προσωπικό. Μια πηγή είπε ότι η σερβιτόρα του ζευγαριού ακούστηκε να εκφράζει ανησυχία για την εμφάνισή της επειδή “δούλευε όλη μέρα έξω στην υγρασία” με τον David Beckham να τη διαβεβαιώνει ευγενικά ότι εξακολουθούσε να δείχνει υπέροχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα