Demi Moore: H μεγάλη επιστροφή στις Κάννες με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα

12:43 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Demi Moore έκανε μια λαμπερή επιστροφή στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου ήταν σταθερή αξία τις δεκαετίες του ’90 και του ’80.

Και η Demi ήταν απολύτως εντυπωσιακή αποπνέοντας αίγλη με ένα κόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της. Η 61χρονη ηθοποιός έδωσε στο “παρών” στο κόκκινο χαλί ενόψει της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, The Substance.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από

το χρήστη Brad Goreski (@bradgoreski)

Το φόρεμα ήταν Armani Privé και η Demi έδειχνε απαστράπτουσα. Η Demi είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της καθώς περπατούσε στο Hôtel Martinez.

Η Demi βρίσκεται στις Κάννες για να υποστηρίξει την ταινία της The Substance, η οποία διεκδικεί το κορυφαίο βραβείο του φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών, αφού από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 εμφανίστηκε κυρίως σε μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους, ωστόσο θα βρεθεί μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στην πρεμιέρα την Κυριακή.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την αμερικανική ταινία τρόμου που γράφηκε και σκηνοθετήθηκε από την Coralie Fargeat, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η 29χρονη Margaret Qualley.

Keywords
Τυχαία Θέματα