Dwayne Johnson-Ryan Reynolds: Επεισοδιακή η συνεργασία τους – Ο λόγος της σύγκρουσής τους

17:42 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Dwyane “The Rock” Johnson και ο Ryan Reynolds φέρεται να συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Red Notice”, αφού ο διάσημος παλαιστής έφτανε συνεχώς αργοπορημένος στο πλατό.

Το TMZ ανέφερε ότι ο 47χρονος Reynolds ήρθε αντιμέτωπος με τον 51χρονο Johnson για την αργοπορία του κατά τη διάρκεια της

παραγωγής της ταινίας του Netflix του 2021, επειδή επηρέασε το πρόγραμμα των γυρισμάτων τους, το οποίο ήταν ήδη περίπλοκο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

“Δεν υπήρξε κανένα ποδοπάτημα έξω από το πλατό… κανένας δυνατός καβγάς που δεν είναι αλήθεια”, λέει μια πηγή στο Page Six, προσθέτοντας ότι η διαφωνία τους είναι “νερό στο αυλάκι”.

“Είναι επαγγελματίες”, προσθέτει ο insider, επισημαίνοντας ότι η σύγκρουση συνέβη “στο αποκορύφωμα του COVID”, όταν “οι εντάσεις ήταν υψηλές”.

Η αργοπορία φέρεται να έχει αποτελέσει θέμα για τον σταρ του WWE σε πολλά πλατό.

Μια πηγή δήλωσε στο Wrap ότι ο Johnson καθυστερούσε “επτά με οκτώ” ώρες κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμικής ταινίας δράσης.

Μάλιστα, φέρεται να “έχασε ολόκληρες ημέρες παραγωγής, αυξάνοντας το κόστος κατά τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τρεις γνώστες που επέμειναν στην ανωνυμία τους από φόβο μήπως απολυθούν”, σύμφωνα με το Wrap.

“Ήταν μια γ@μ$μ#νη καταστροφή”, δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι τα συνεργεία παραγωγής φέρεται να αναγκάστηκαν να γυρίσουν γύρω από τον ηθοποιό τις ημέρες που δεν ερχόταν στο γύρισμα.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Amazon MGM Studios αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για αργοπορία.

“Ο Dwayne Johnson και η Seven Bucks υπήρξαν απίστευτοι συνεργάτες στην ταινία “Red One”“, ανέφερε εκπρόσωπος σε δήλωσή του.

“Οι δοκιμές μας ήταν πολύ δυνατές – οι αντιδράσεις από το CinemaCon μιλούν από μόνες τους – και δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς τη συνεχή δουλειά και υποστήριξη του Dwayne. Οποιαδήποτε αναφορά που υπονοεί ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο με τον ίδιο να εμφανίζεται επτά-οκτώ ώρες αργοπορημένος στα γυρίσματα είναι και γελοία και ψευδής”.

Οι πηγές του Wrap κατηγόρησαν επίσης τον Johnson ότι ούρησε σε μπουκάλια νερού ενώ βρισκόταν στο πλατό για να εξοικονομήσει χρόνο – και στη συνέχεια έβαζε τους βοηθούς του να πετάξουν τα γεμάτα με ούρα δοχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα