George, Charlotte και Louis: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis έκλεψαν για άλλη μια φορά τις ενυπώσεις συνοδεύοντας τη βασιλική οικογένεια στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William συνόδευσαν τους γονείς τους όπως και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια για την παραδοσιακή έξοδο στην εκκλησία. Κάθε χρόνο,

η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί τη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ.

Prince William, Prince of Wales and Catherine, Princess of Wales with Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis attend the Christmas Day service in Sandringham. #royal #PrincessCharlotte #PrincessofWales #Christmas #princegeorge #PrinceLouis #katemiddleton pic.twitter.com/Us2Fe74Q0i

— Mark Cuthbert (@markacuthbert) December 25, 2023

Η οικογένεια του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ντύθηκε συντονισμένα στα πράσινα και τα μπλε για τη φετινή έξοδο. Ήταν η δεύτερη χρονιά που ο Louis συνόδευσε τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Ο 5χρονος πρίγκιπας κρατούσε το χέρι του μπαμπά του, πρίγκιπα William περπατώντας ως την εκκλησία. Από το άλλο χέρι κρατούσε τη Mia Tindall, την 9χρονη κόρη της ξαδέλφης του πρίγκιπα William, Zara.

O Louis φορούσε παντελόνι ταρτάν κατά παρέκκλιση από τον συνδυασμό σορτς και κάλτσες ως το γόνατο, όπως είχαμε συνηθίσει.

Lovely scenes from Sandringham today as members of the Royal Family attend church.
Afterwards the Prince and Princess of Wales collected flowers and gifts with their children, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis.
Video courtesy of Andy and Emma Rapps. pic.twitter.com/67pQXmfBag

— Rebecca English (@RE_DailyMail) December 25, 2023

Η πριγκίπισσα Charlotte κρατούσε το χέρι της μαμάς της και δίπλα της είχε τον μεγαλύτερο αδελφό της George.

Η χριστουγεννιάτικη έκπληξη της Kate και του William

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο πρίγκιπας William και η Kate έκαναν μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη στους ακολούθους τους. Έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο των τριών παιδιών τους, στη διάρκεια της ίδιας φωτογράφισης με τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του 2023.

Wishing everyone a very Merry Christmas, from our family to yours! W & C

Josh Shinner pic.twitter.com/7qyMlMTvVG

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) December 25, 2023

Το ασπρόμαυρο στιγμιότυπο δείχνει τα αδέλφια να κάθονται σε ένα παγκάκι, με τη Charlotte να τους αγκαλιάζει τους αδελφούς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα