George Clooney: Γιατί ντρέπεται στο κόκκινο χαλί

Ο George Clooney θα μπορούσε ίσως να αντιγράψει κάποια στιλιστικά μυστικά από την πάντα κομψή σύζυγό του, Amal Clooney.

Ο 62χρονος σταρ και η 45χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως παντρεμένο ζευγάρι στις Χρυσές Σφαίρες του 2015. Από τότε είναι ένα από τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Amal Clooney

glows in vibrant yellow dress during red carpet date night with George Clooney https://t.co/ZOSAklcim6 pic.twitter.com/ZsFNDzeUwM

— Page Six (@PageSix) December 13, 2023

Ωστόσο, μιλώντας στο ET, ο George ομολόγησε ότι δεν έχει τόση αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του. Κάτι που φυσικά είναι σε πλήρη αντίθεση με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της συζύγου του.

“Πάντα ντρέπομαι. Κι αυτό γιατί φοράω κάτι που έχω φορέσει, περίπου, 1.000 φορές”, είπε, σημειώνοντας ότι η Amal σαρώνει σε σημαντικές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, ο George γέλασε ότι μερικές φορές νιώθει “αδικημένος” από όλη την προσοχή που λαμβάνει η Amal. “Ολόκληρη η καριέρα μου έχει περιοριστεί στο συν ένας τώρα”, είπε. “Έκανα ένα από αυτά, για τις Women in Film πριν από μερικά χρόνια. Και έπρεπε να συστηθώ ως ο σύζυγος της Amal Clooney, επειδή, ειλικρινά, ήμουν νεκρός αλλιώς“, είπε για την Amal. Η σύζυγός του έχει λάβει πολλές διακρίσεις στο όνομά της για το έργο της, όπως το βραβείο DVF Leadership Award τον Αύγουστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα